Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ahmet, bilgileri, dindarlı, ilköğretim, manisa, okulu, sarıgöl, yoldaş

Dindarlı Ahmet Yoldaş İlköğretim Okulu Bilgileri Sarıgöl Manisa

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dindarlı Ahmet Yoldaş İlköğretim Okulu Bilgileri Sarıgöl Manisa

Dindarlı Ahmet Yoldaş İlköğretim Okulu Hakkında - Dindarlı Ahmet Yoldaş İlköğretim Okulu Tanıtım - Dindarlı Ahmet Yoldaş İlköğretim Okulu Resimleri - Dindarlı Ahmet Yoldaş İlköğretim Okulu İletişim

Dindarlı Ahmet Yoldaş İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 3 ayrı binada eğitim-öğretime devam etmektedir

A BLOK :

Okulumuzda 1934 yılında eğitim ve öğretime başlanmıştır1968 depreminde okul büyük hasar görmüş, eski baraka binalar yapılmış 5 sınıflı eğitime orada devam edilmiştir1985 yılında şimdiki ana bina yapılmıştır Ana bina 5 sınıftır:1 müdür odası 1 öğretmenler odası,1’ de kütüphanesi vardır İlköğretim 8 yıla çıkarılınca bina sıkıntısı olmuştur

B BLOK:

Köyümüzün hayırsever vatandaşı Mehmet YOLDAŞ binanın yapımını üslenerek bir yıl içinde eğitimin hizmetine sundu Yaklaşık olarak 28 milyar harcanmıştır 2000 Yılında eğitim-öğretime açılmıştır B blokta 3 sınıf, bir kütüphane bulunmaktadır

C BLOK:

Köyümüz halkından Mehmet Ali GENCELİ’nin annesi Fatma GENCELİ, Mehmet TUTAR, İbrahim PARS ve Ümmü DENİZ ile eğitim gönüllüsü tüm Dindarlı halkının katkılarıyla yaptırılmıştır C Blokta anasınıfı, Sosyal Bilgiler Laboratuarı , Fen Bilgisi Laboratuarı, Bilgi Teknoloji Sınıfı bulunmaktadır

Dindarlı Ahmet Yoldaş İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Sarıgöl
Okulun Telefonu: 236 871 7328
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Dindarlı Köyü
Okulun Web Adresi: http://dindarliiomebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: dindarliayio@gmailcom
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Dindarlı Ahmet Yoldaş İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com