|
|
Konu Araçları |
ahmet, bilgileri, dindarlı, ilköğretim, manisa, okulu, sarıgöl, yoldaş |
Dindarlı Ahmet Yoldaş İlköğretim Okulu Bilgileri Sarıgöl Manisa |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dindarlı Ahmet Yoldaş İlköğretim Okulu Bilgileri Sarıgöl ManisaDindarlı Ahmet Yoldaş İlköğretim Okulu Hakkında - Dindarlı Ahmet Yoldaş İlköğretim Okulu Tanıtım - Dindarlı Ahmet Yoldaş İlköğretim Okulu Resimleri - Dindarlı Ahmet Yoldaş İlköğretim Okulu İletişim Dindarlı Ahmet Yoldaş İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 3 ayrı binada eğitim-öğretime devam etmektedir A BLOK : Okulumuzda 1934 yılında eğitim ve öğretime başlanmıştır1968 depreminde okul büyük hasar görmüş, eski baraka binalar yapılmış 5 sınıflı eğitime orada devam edilmiştir1985 yılında şimdiki ana bina yapılmıştır Ana bina 5 sınıftır:1 müdür odası 1 öğretmenler odası,1’ de kütüphanesi vardır İlköğretim 8 yıla çıkarılınca bina sıkıntısı olmuştur B BLOK: Köyümüzün hayırsever vatandaşı Mehmet YOLDAŞ binanın yapımını üslenerek bir yıl içinde eğitimin hizmetine sundu Yaklaşık olarak 28 milyar harcanmıştır 2000 Yılında eğitim-öğretime açılmıştır B blokta 3 sınıf, bir kütüphane bulunmaktadır C BLOK: Köyümüz halkından Mehmet Ali GENCELİ’nin annesi Fatma GENCELİ, Mehmet TUTAR, İbrahim PARS ve Ümmü DENİZ ile eğitim gönüllüsü tüm Dindarlı halkının katkılarıyla yaptırılmıştır C Blokta anasınıfı, Sosyal Bilgiler Laboratuarı , Fen Bilgisi Laboratuarı, Bilgi Teknoloji Sınıfı bulunmaktadır Dindarlı Ahmet Yoldaş İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Sarıgöl Okulun Telefonu: 236 871 7328 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Dindarlı Köyü Okulun Web Adresi: http://dindarliiomebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: dindarliayio@gmailcom Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Dindarlı Ahmet Yoldaş İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|