Örtülü İlköğretim Okulu Bozdoğan Aydın |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Örtülü İlköğretim Okulu Bozdoğan AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Örtülü İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Bozdoğan'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Örtülü İlköğretim Okulu Resimleri Okulumuz 1952 yılında, şu anki lojmanın buşunduğu yerde tek derslikli olarak eğitim - öğretime başlamıştır 1968 yılında tek deslikli bina iki ye bölünerek iki sınıf olarak eğitim - öğretime devam etmiştir 1986 - 1987 eğitim - öğretim yılında şu anki eski bina 3 deslik olarak hizmete açılmıştır Durmuş ÇELİK adlı hayır sever vatandaş tarafından bağışlanan arsa üzerine 1999 - 2000 eğitim öğretim yılında 8 derslikle şu anki bina hizmete girmiş olup halen aynı binada eğitim öğretime devam edilmektedir 2001 yılında iki katlı 4 daireli lojman hizmete açılmıştır Okulumuza Başalan ve Tütüncüler Köylerinden 6,7,8 sınıf öğrencileri taşımalı olarak gelmektedir Vizyonumuz Kırsal kesimde başarıyı artırmak, örnek bir okul yaratmaktır Misyonumuz Biz, Örtülü İlköğretim Okulu olarak, bütün öğrencilerimizin zamanın gerektirdiği, öğrenmeleri sağlayarak, onlara kendine güvenen, sorumluluk sahibi, demoratik bir ortamda, tartışma, yorumlama ve çözümleme gücüne sahip bireyler olarak yetiştirerek bir üst öğrenime hazırlamak için varız Örtülü İlköğretim Okulu Aydın Bozdoğan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Örtülü İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Örtülü İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Örtülü İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Örtülü İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / BOZDOĞAN Adı: ÖRTÜLÜ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Örtülü Köyü Bozdoğan Telefon Numarası: 2564391107 Faks Numarası: 2564391107 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi: Örtülü İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|