Yarın Öleceğinizi Bilseniz Ne Yaparsınız_? |
05-13-2008 | #1 |
meLankoLik_asaLet
|
Yarın Öleceğinizi Bilseniz Ne Yaparsınız_?Doktorunuz yarın rahmetli olacağınızı zorda olsa size iletti Artık son gününüzdesiniz Neler yapmak istersiniz ? kankalarımı yanıma alır dolu dlou bi gün yaşarm ::) |
Cevap : Yarın Öleceğinizi Bilseniz Ne Yaparsınız_? |
05-28-2008 | #2 |
|
Cevap : Yarın Öleceğinizi Bilseniz Ne Yaparsınız_?şaşırırdım ve napıcamı bilemezdim |
05-28-2008 | #3 |
dejavu2009
|
Cevap : Yarın Öleceğinizi Bilseniz Ne Yaparsınız_?Doktor bey herhalde şaka yapıyorsunuz? Soğuk fırtınalar eserdi yarına kadar |
05-28-2008 | #4 |
|
Cevap : Yarın Öleceğinizi Bilseniz Ne Yaparsınız_?ibadetle geçirmeye çalışırdım heralde |
05-28-2008 | #5 |
seyito
|
Cevap : Yarın Öleceğinizi Bilseniz Ne Yaparsınız_?bense ölene kadar dondurma çikolata şeker ne kadar zararlı yiyecek varsa hepsini tıka basa yerdim atın ölümü arpadan olsun :=) |
05-29-2008 | #6 |
Gözyaşı
|
Cevap : Yarın Öleceğinizi Bilseniz Ne Yaparsınız_?yeni atlattık daha bilseydim annemi görmeye giderdim
05-29-2008 | #7 |
suskun
|
Cevap : Yarın Öleceğinizi Bilseniz Ne Yaparsınız_?İçime kapanır,kimseyLe konuşmazdım!
03-08-2009 | #8 |
yesimciwciw
|
1 Saatlik Ömrünüz Kalsa Yapacağınız İlk Şey??Cevaplarınızı Bekliyorum Arkadaşlar:)
03-08-2009 | #9 |
Aragorn561
|
Cevap : 1 Saatlik Ömrünüz Kalsa Yapacağınız İlk Şey??ilim öğrenmek (ki son 1 saatinin kaldığını öğrensen yapacağın en hayırlı şey)
05-29-2009 | #10 |
sahtekar_şeytan
|
Cevap : Yarın Öleceğinizi Bilseniz Ne Yaparsınız_?kendime sevgili bulurdum
05-29-2009 | #11 |
ysnkrks
|
Cevap : Yarın Öleceğinizi Bilseniz Ne Yaparsınız_?FORUMUMUZDA KONU PAYLAŞIRIM :) |
05-29-2009 | #12 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Yarın Öleceğinizi Bilseniz Ne Yaparsınız_?İlk mesajı yineliyorum :D Kankalarımı yanıma alır dolu dolu gün geçirim :D |
05-30-2009 | #13 |
perisu_1907
|
Cevap : Yarın Öleceğinizi Bilseniz Ne Yaparsınız_?sevgilimle dolu dolu bi gğn yaşardım evdeki bütün parayı alırdım :D |
05-30-2009 | #14 |
TiFus
|
Cevap : Yarın Öleceğinizi Bilseniz Ne Yaparsınız_?Hemen Sevab işlemeye başlardım =) |
05-31-2009 | #15 |
inci_tanesi
|
Cevap : Yarın Öleceğinizi Bilseniz Ne Yaparsınız_?önce ablamla konuşur sonrada kankilerimle dolu dolu ve her zamanki gbi mutlu bi vakit geçiririm =)