|
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, konya, köyü, okulu, selçuklu, yazıbelen |
Yazıbelen Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu Konya |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yazıbelen Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu KonyaYazıbelen Köyü İlköğretim Okulu Hakkında - Yazıbelen Köyü İlköğretim Okulu Tanıtım - Yazıbelen Köyü İlköğretim Okulu Resimleri - Yazıbelen Köyü İlköğretim Okulu İletişim Yazıbelen Köyü İlköğretim Okulu Konya Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yazıbelen Köyü İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yazıbelen Köyü İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yazıbelen Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Yazıbelen Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Yazıbelen Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / SELÇUKLU Adı: YAZIBELEN KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YAZIBELEN KÖYÜ Telefon Numarası: 3322788157 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberibiz |
|