Kaptan - Bu Gece Kalbim Ağrıyor Şarkı Sözleri |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kaptan - Bu Gece Kalbim Ağrıyor Şarkı SözleriKaptan Bu Gece Kalbim Ağrıyor-Kaptan Bu Gece Kalbim Ağrıyor sözleri -Kaptan Bu Gece Kalbim Ağrıyor lyrics Birşeyler değişiyo şekilleniyo annecim , bende galiba büyüdüm tadıda yok mahalleninÖlüm böyle bişey harbi bilmiyom ne haldeyiz bi birlik oldu yumruklar ve hatırlatıyolar seniHangi şerittesin karşıma çıkarmısın? Sevmedim de diyemem anne en kral çıkarcı kız gördüğüm duyduğum her şiirde hayat var ve bıraktığın oğlun bugün olduğunca ayakta Kent bitik ben yok sen yok ya sen var aman neyse aklımda kalan tek şey enkazNasıl engel olamadığımı sorma bende bilmiyorum her sabah odamda aynı sen kokuyo etraf ! Gerekli şey ölmemek kardeşime kan lazım bazen 8-9 kişi yemek yapıp aygazlı bi tüp bulup ümitlerimi patlatıcaklar yazık ve benle beraber sensizken atlatıcaklar yazı Anne yaklaş bu gece kalbim ağrıyo tüm insanlar kenetlendi yokluğunla ağlıyoz bir demet fiyasko hediye etti tanıdıklar rüyalarıma geldiğinde lütfen camı tıkla Uğur nerde? şimdi hangi evdedir çocukluğuma indinizde lan çıkmamak eldemi Bende bigün büyürüm dedim adam akıllı dolaşırım şiirler çaydanlık oldu sözlerimle demlenirNasıl bitsin sana yazılan şarkılar bi dinlese eminim ki durur felek çarkıda beni dokuz ay tam tamına besleyip büyüttün şimdi hangi sözüm denk oulr ki söyle Allah aşkınaNasıl öderim ki annelik kutsal bende çekip bolca öperdim bi annemi tutsam,hangi görünmeyen aldı söyle annemi tutsak kurtarıcam yemin olsun bro annemi bulsamKorkmuyorum inan yaşamaktan korkmuyorum! Eminim melekler bugünde çiçek topluyodur penceremin aydınlığını perdelerim gölgeler bari canım oğlum deseydin be anne ölmeden |
|