Sezen Aksu Ayar Şarkı Sözü |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Ayar Şarkı SözüSezen Aksu Ayar şarkısı sözü Sezen Aksu Ayar şarkı sözleri 2011 Sezen Aksu Ayar Ya bizdensin ya da onlardan Hadi bu köprüyü geç bakalım Ya dostsun ya da düşman Hadi sıfatını seç bakalım Ya siyahsın ya da beyaz Ya hep ya hiç öyle yok biraz Ya hasım ya hısım a çileli başım Sen kınalı kuzu ben süzme kaz Ooooooo yandık desene Tam topun ağzına durduk desene Ooooooo yandık desene Tam topun ağzına durduk desene Bi o yana bi buyana savururlar öte yana Söz ile uslanmayana ayar yapalım Bi o yana bi buyana savururlar öte yana Söz ile uslanmayana ayar yapalım Benim hala umudum var böyle diyor sufi mazhar Ben mazhardan yanayım kaynaşırız azar azar Olmasa da tek tabancayız ölüm var yalnızlık ne yazar Daha karpuz keseceydik vallahi billahi hep nazar Ooooooo yandık desene Tam topun ağzına durduk desene Ooooooo yandık desene Tam topun ağzına durduk desene Burası agora meyhanesi değil açık hava tımarhanesi Beşer bu şaşar çizmeyi aşar Varsa bir makbul bahanesi Ooooooo yandık desene Tam topun ağzına durduk desene Ooooooo yandık desene Tam topun ağzına durduk desene |
|