Gülçin Ara Ara Şarkısı |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gülçin Ara Ara ŞarkısıGülçin Ara Ara Şarkı Sözleri, Gülçin Ara Ara sözü, Gülçin Ara Ara Aşkın olmadığı yerde alışkanlık seçemem Ruhumu sarmayanlar için huzurumdan vazgeçemem Nefesim kesilir sanmıştım uzunu kısası hayattayım Mutsuzum diye düşündüysen gayet iyi ve rahattayım Duyuyorum atlatamamışsın dostlarımla irtibattayım Kalbim meşgul düşmem aşkına Bi daha bi daha ara ara Düt düt düt ama maalesef öbür hattayım Ara ara meşgul kalbim Beklemesiz hayattayım Ara ara ara bir daha ama a a a maalesef öbür hattayım Ara ara meşgul kalbim Beklemesiz hayattayım Ara ara ara bir daha ama a a a maalesef öbür hattayım Hayat bir defa draması yok kader kimseyi dinlemez Aşk bir vefa, vefasızı çok; yazgı yürür yürür beklemez Verdiğin ödüllerde ödül aşkı tanınır Döndüğün o sözlerde bedeller hiç beklemez Duyuyorum atlatamamışsın dostlarımla irtibattayım Kalbim meşgul düşmem aşkına Bi daha bi daha frmartuklunet ara ara Düt düt düt ama maalesef öbür hattayım Ara ara meşgul kalbim Beklemesiz hayattayım Ara ara ara bir daha ama a a a maalesef öbür hattayım Ara ara meşgul kalbim Beklemesiz hayattayım Ara ara ara bir daha ama a a a maalesef öbür hattayım |
|