|
|
Konu Araçları |
bilgileri, denizli, derneği, eğitim, ilköğretim, koruma, merkez, milli, okulu |
Milli Eğitim Koruma Derneği İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Milli Eğitim Koruma Derneği İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez DenizliMilli Eğitim Koruma Derneği İlköğretim Okulu Hakkında - Milli Eğitim Koruma Derneği İlköğretim Okulu Tanıtım - Milli Eğitim Koruma Derneği İlköğretim Okulu Resimleri - Milli Eğitim Koruma Derneği İlköğretim Okulu İletişim Milli Eğitim Koruma Derneği İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ İnsan haklarına saygılı ve o hakkın korunması için okul olarak demokratik kültürün gerek öğrenci gerekse toplum bazında oluşmasını sağlamak ve kaliteli eğitim yönetimini yaygın ve etkin kullanımını sağlayarak okulumuz-ilimiz-ülkemiz-dünyamız bazında örnek ve lider kuruluş olmak MİSYONUMUZ Her Türk çocuğuna ,iyi bir vatandaş olmak için gerekli temel becerileri ve alışkanlıkları kazandırmak,milli ahlak anlayışına uygun olarak çağın teknolojik gereklerini,insan ilişkilerini okuluna tatbik ederek öğrencileri bir üst öğrenime ve hayata sağlıklı bir şekilde hazırlamaktır Milli Eğitim Koruma Derneği İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (258) 212 77 27 Okul Santral:0(258) 213 66 48 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Asmalı Evler Mahallesi 6337 Sokak Kınıklı Okulun Web Adresi: http://mekderioomebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: 811377@mebk12tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Milli Eğitim Koruma Derneği İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|