Ölüyorum Haberin Yok |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ölüyorum Haberin YokÖlüyorum Haberin Yok Haberin yok ben Ölüyorum Bu satırları sana, öptüğüm dudaklarına hasret yazıyorum İnan bana yazarken parça parça çıldırıyor,dağılıyorum Ellerini tutma özlemiyle yanarken ellerim Kalbindekı sıcaklığa seslenıyorum!! Haberin var mı sevgilim ? Ben Ölüyorum!! Senin aşkını tatdıktan sonra, ayrılığı hiç düşünmedim Anlatılması zor, tarifi nerdeyse imkansız bir duygu bu Sendeki sevgiyi yaşadıktan sonra yenisine hiç ihtiyaç duymadım Kör değildim fakat senden başkasınıda göremiyordum Ne yaptın bana bilmiyorum Ama Haberin yok sevgilim ben ölüyorum!! Dar sokaklara paralel dizilmiş küçük şirin kafelerdeki kahve kokusunu Ve hani senin '' Aşkımmmmmm '' Diyerek boynuma atılışını Gözlerinde senin, bir ömrümü hayal etmeyi Hiç ağlamamayı hep gülmeyi Dostu da düşmanıda kucaklamayı Senden öğrendim Kurduğum çekimser aşk cümlelerinin aslında bir şiir'in yarısı oldugunu Senin gülüşünün tadını, dudaklarındakı sıcak nefesin anlamını Gecenin karanlığının aydınlığın bekçisi sayıldığını Öğrendim Yanlızca bir gidişine alışmayı Birde yokluğunu hazmetmeyi Bir Türlü Öğrenemedim!! Beni her özlediğinde sana kucak açtım Bir gün dönmek istersin diye benı bıraktıgın yerden hıc ayrılmadım Yastıgımın altındaki uzaklara bakan resmıne sarılıp, hıc bırakmadım Seni beklemekten hiç vazgecmedım Senin haberın yoktu, söyleyemedim Sensiz bin kere öldüm,yokluguna dayanamadım!! Şimdi geri gelmesi imkansız çıkmaz sokakların ayrılığa yaklaştığı caddelerinde Kaldırımlardakı yagmurun insana toprak tadı veren kokusunun arasında Bir başkasının kolunda yürüyorsun Çoğu zamanda gülüyorsun ( Mutlu olduguna sevındım ama ) SEN İÇİNDEKİ BENİ ÖLDÜRÜYORSUN En çok neye üzülüyorum biliyormusun Son defa göremeden ölecegime |
|