Yine Sevsene Beni |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yine Sevsene BeniAyrıldığımız güne inat dönsene geriTutsana elimi İntihardan dönmüş bedenime dokunsana , sarsana beni Dün gece paramparça olmuş kalbimi aldım elime Böylemi mahsun olur bir kalp böylemi acı dolu olur Unutsana dedim onuUnutsana Birden gözlerim girdi araya, dedi sen unutsana Yağmur yağıyor şimdi biliyormusun bu şehre Biraz soğuk üşüyorum Hadi soğuğa inat ısıtsana beni Kaç defa ıslandık seninle yağmurda Kaç defa öpüştük ıslak ıslak Hadi gelsene yağmura ıslansana sendeyine öpsene beni yağmur yüreklimgelsene Hadi sev(sene) beni Irık düşlerimi alsanaYıkık hayallerimi Sen hangi şehrin hangi semtinde hangi sokağındasın şimdi Paket yapıp göndereyim sana hislerimi Hadi al açsana Anlayabilirsen anlasana beni çözsene Hadi sev(sene) beni Seninde mi yitik yoksa duyguların/ sendemi mutsuzsun Hadi anlatsana Sende mi özlüyorsun beniöyleyse koşsana Belki yetişebilirsin görmeye son defa beniBelki bu son sözlerim Anlasana Sendemi duvara yaslandın şimdi Senindemi elinde keskin bir bıçak var ara sıra bileklerine sürdüğün Sende mi kes - kesmelerin arasında kaldın hadi kesmesene bıraksana Umut dolu bir yaşam var yaşasana Başkasını bulur/ başkasını seversin/ sevsene Onada aşkım dersin/ sevgilim dersin/ kadınım diye çağırırsın/ çağırsana Sen bana bakmasana/ hadi kalksana Yüzünü yıkayıp aynaya baksana Görmesene beni gözbebeklerinin ta içinde/sanki arkandan gelip sarılacakmışım gibi düşünmesene/ ağlamasana hadi boşversene Çok konuşuyorsun/ sussanaYaklaşsana banaÇekip kendine sarılsana Öpsene beni Son defa hissedip nefesini son defa sarılıp banaUğurlasana Hadi sev(sene) benigidiyorum artık gitme desene Ve bu rüya/ hadi bitsene |
|