Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kültür-Sanat > Şiir Cenneti

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aci, gerçek

Aci Ve Gercek

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aci Ve Gercek

İşte bu yüzden imkansızlığına hep inandım!
Ben yalnız kalıp seni düşünmeyi deli gibi sever olduğumda, sen benim her şeyim olduğunda ben senin için hiç yoktum
Bu yüzden yalnızlıklarım, ağlamalarım, özlemlerim canını hiç acıtmadı Benim tarafımdan sevilmek belki de hayatında önemseyeceğin en son şeydi
Sen beni hiç sevmedin!

Ben Seni Seviyorum dediğimde Seni Seviyordum!
Ben Seni Özlüyorum dediğimde Seni Özlüyordum
Ben Senin İçin Ölürüm Dediğimde ben senin özleminden zaten ölüyordum
Ve Ben Şimdi Senin Hayatından Gidiyorum! Kaynakwh webhatticom:
Ne zaman Aralık’ta bir yağmur yağsa, ben İstiklal’de ıslanıyor olacağım,
Ne zaman bir parfümeriye girsem hala kokunu arıyor olacağım,
Ne zaman bir havuz görsem, kenarında oturup seni bekliyor olacağım demiştim Başaramadım
Ben Kaybettim
Sen Kazandın!
Artık sesimi duymayacaksın
İçİmDe Can ÇeKişLeRiNi DuYuYoRuM

Sana sımsıkı sarılmak istiyordum, kokunu içime yıllarca bana yetecek kadar çekerek, sana sımsıkı sarılmak istiyordum Gelmedin!
Gelsen yapabilir miydim bilmiyorum
Ben artık gidiyorum Bal’ım
Eğer hayatından çekildiğimi hissedersen, bana sana geri dönmemem ve seni yeniden deliler gibi sevmemem için şans dile
Ve Lütfen, Aralık’ta yağmur yağdığında İstiklal'e gelme
KALBİME GÖMERİM OZAMAN UNUTUPTA SİLERİM OZAMAN ALTTARAFI AŞK BUDA İŞTE VAZGEÇİLMEZMİSİN AMAN
SANANEKİ AĞLIYORSAM DELİ GİBİ İSTİYORSAM
HALA SENİ SEVİYORSAM SANANA NE ANLAMIYORSAN

Sana sımsıkı sarılmak istiyordum, kokunu içime yıllarca bana yetecek kadar çekerek, sana sımsıkı sarılmak istiyordum Gelmedin!

Ben seni severken de senden habersiz sevmiştim Belki de kendimden bile habersiz
Dünyaları etrafında döndürmek isteyen bir kalbi bilerek isteyemezdim Kendimden ve senden habersiz;bir tane; olmuştun sen
Öyle ya; Sen bir taneydin; Eşin benzerin yoktu yeryüzünde, Yoktu Sen Kadar Güzel Güleni, Sen BALımdın!
Yaşanmamış ve yaşamamış olsam bile Sen Özeldin Aşk Özeldi Ama a$k bitti
Yağmurda Aşk Başkadır diyenlere gülüyordum ama bende yağmurda üşüyen ellerini severek başladım seni sevmeye
Aralıktı Bizim mahalleye hiç o kadar güzel yağmur yağmazdı
Önce aldırmadım seninle güzelleşen herşeye
Sonra tüm parfümeri dükkanlarını aşındırıp kokunu ararken anladım seni deliler gibi özlediğimi
Ne kadar gerçeksen o kadar yalandın Ve ben her seferinde en baştan başladım
Yeniden bir sondayım ama bu kez yeniden başlayacak gücüm yok Ben senden vazgeçmek istiyorum! ! ! ! Sen gittiğin günden beri senden vazgeçiyorum
Herkes gibi biri olmanı yada hiç kimse olmanı istiyorum

Sesini duymak için telefonlara sarılmaktan vazgeçmek, ismini duyduğumda içimin titreyip, gözlerimin dolmasından kurtulmak istiyorum
Senin benim için herhangi biri olman ne kadar zor bir bilsen
Zaten kolay olan ne vardı ki benim için;
Sanki seni öldürmemle sevmem ararsında hiçbir fark yoktu
Ve ben hep sevgim yüzünden cezalıydım

İşte bu yüzden imkansızlığına hep inandım!
Ben yalnız kalıp seni düşünmeyi deli gibi sever olduğumda, sen benim her şeyim olduğunda ben senin için hiç yoktum
Bu yüzden yalnızlıklarım, ağlamalarım, özlemlerim canını hiç acıtmadı Benim tarafımdan sevilmek belki de hayatında önemseyeceğin en son şeydi
Sen beni hiç sevmedin!

Ben Seni Seviyorum dediğimde Seni Seviyordum!
Ben Seni Özlüyorum dediğimde Seni Özlüyordum
Ben Senin İçin Ölürüm Dediğimde ben senin özleminden zaten ölüyordum
Ve Ben Şimdi Senin Hayatından Gidiyorum! Kaynakwh webhatticom:
Ne zaman Aralık’ta bir yağmur yağsa, ben İstiklal’de ıslanıyor olacağım,
Ne zaman bir parfümeriye girsem hala kokunu arıyor olacağım,
Ne zaman bir havuz görsem, kenarında oturup seni bekliyor olacağım demiştim Başaramadım
Ben Kaybettim
Sen Kazandın!
Artık sesimi duymayacaksın
İçİmDe Can ÇeKişLeRiNi DuYuYoRuM

Eğer hayatından çekildiğimi hissedersen, bana sana geri dönmemem ve seni yeniden deliler gibi sevmemem için şans dile
Ve Lütfen, Aralık’ta yağmur yağdığında İstiklal'e gelme
KALBİME GÖMERİM OZAMAN UNUTUPTA SİLERİM OZAMAN ALTTARAFI AŞK BUDA İŞTE VAZGEÇİLMEZMİSİN AMAN
SANANEKİ AĞLIYORSAM DELİ GİBİ İSTİYORSAM
HALA SENİ SEVİYORSAM SANANA NE ANLAMIYORSAN

MİNİK BİR KIZIN TİTREYEN YÜREĞİ VAR AVCUNDA
Al hadi, minik bir kızın titreyen yüreği var avucunda Bak senin için titriyor bu yürek, senin için çarpıyor bu kalp ve yalnız senin için çarpıyor hiç durmamacasına Kaynakwh webhatticom:

Gözlerini ilk gördüğüm, yüreğine ilk sahip olduğum an verdim yüreğim sana
Hiç kimseyi sevmediğim halde sevdim seniHiç kimseye vermediğim halde kalbimi verdim sana

Kilidi de sende anahtarı da
İster sonsuza dek kilitle, yüreğim yüreğinden ayrılmasın İster kilidi de anahtarı da kır at, yüreğine yanaşmasın

Bu aşkın kalemide silgiside senin elinde
İstediğin gibi yaz, ,istediğin gibi sil
Beni sana, seni bana yazmak senin elinde
Yazılanı bekler, kaderime düşeni yaşamak kalır bana
Şimdi sen karar ver
Ya "her şeyimsin" de yada "hiç bir şeyim!"

Ben ki kimselere boyun eğmez, hep uç noktalarde yaşardım Acıda da mutlulukta da ortası yoktur bende Ya çok mutlu olurum ayaklarım yere değmez, yer çekiminden bile etkilenmem Ya da çok üzülür hüzün sürerim gözlerime
Sen ki gözlerine hüzün sürmeye çalışanlara siper olansın
Sen ki beni karalarımdan soyundurup beyazlara sarıp sarmalayansın
Sen ki aşka kapılarımı ardına kadar açtıransın
Sen ki kalbimin anahtarını sonsuza kadar alabilecek olan tek insansın

Yüreğim senin yanında huzur buluyor, varlığım seninle anlam kazanıyor

Anlamsızlıklarda bir daha hiç kulaç atmamak adına anlamlandır beni!
Sevgi yoksunu yüreklerde bir daha hiç kaybolmamak adına severim

SENİ ÇOK SEVİYORUM

Farklı bir bitiş Yeni bir başlangıç Yarım kalmış hayaller Eylemleri olmayan cümleler
Saçma sapan başlangıçlar Ya da birine seni seviyorum deme isteği
Oysa seni seviyorum la bitmiyormuş aşk Aşk bağlılıkmış Aşk tutkuymuş Aşk gerçekten senmişsin Aşk bana sende çok yakıştı demiştim Sen Gittin Aslında ben gönderdim Git dedim –me yi ekleyemedim
Git(-me)meliydin belki Ama yarım kalan kalbimi düşünmemiştim Sensiz neler yapabileceğimi tahmin etmemiştim Sensizlik koymazdı bana Ne gidişler yaşamıştım ben ?! Ama öyle değilmiş
Rüyalarımda seni görmek ve Sen'i dilemek Ezmek şu lanet olası gururu Ama olmuyor işte Ne kadar istesem de / istesek de Gurur diyoruz 3 günlük dünyada Gurur denen şeyi soktuk aramıza Oysa mutluydum seninle
Hayallerimiz vardı Her sabah o güllü tepside bana hazırlayacağın kahvaltıyı ne kadar isteyerek anlatıyordun hatırlasana ?! Özlüyorum Sesini Yüzünü O tebessüm ederken gamzelerin Özledim işte Nedensiz , çünküsüz ?! Sen olduğun için özledim ?! Sevdiğim için özledim ?!
Ve Git dedim Saçma sapan bir sürü neden sundum sana Gitmek istememiştin aslında Gurur vardı yine Gittin ?! Ağladım Ama çevirdim başımı Görmedin gözyaşlarımı O an Git-meeeeee diye bağırmak istiyordum Çığlık çığlık avaz avaz Herkes duysun istiyordum Seni seviyorum , bırakma beni demek istiyordum
Sesim duyulmadı Sensizlik yankılandı o an her yerden Buğulu gözlerimden Sen akıyordun Ve gidişin içimi bir o kadar sızlatıyordu
Akşamlar yine eski soğukluğundaydı artık ve yine duvarlar üstüme geliyordu Zaman durmuştu , tan yeri ağarmak bilmiyordu Ben sensizliğin acısıyla iç çekiyordum bütün gece Ve gündüz olsun istiyordum
Belki yaptığım hatalarla saklanıyorum aydınlık dünyada bir şeylerin arkasına Gece ise tüm çıplaklığıyla hatalarımı bir tokat gibi yüzüme çarpıyordu
Ve en büyük hatam Git ?! demem
Ben Git dediğimde de kalsaydın
Ben "Git" deseydim de sen "–me" yi ekleseydin
Ve biz hiç Git(-me)seydik

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com