Bir Demet Gülücük |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bir Demet GülücükKekemenin biri bir gün Beşiktaş'ta kekeme okulunu ararken okulun yerini bulamamış, en yakınındaki bir bakkala girip: - "Kakakakarrdeşşşş, bubububurraaalarrrrdaddadadadbi kekekemememe okukukukuluuu varmış, nenenenerededede bibibiliyomusususun?" diye sormuş Bakkal da: - Okulun yerini bilmiyorum ama abi, senin okula hiç ihtiyacın yok bence gayet iyi kekeliyorsun >>>@<<< 2 bebek puşetlerinde battaniyelerinin altında oturuyorlarmış Biri diğerine sormuş: "Sen eykek bebek misin kız bebek mi?" Öteki ellerini havaya kaldırmış: "Biymiyoyum nasıl anlayız ki?" Bizimkisi "ben biyiyoyum akıllım bak" demiş ve ötekinin battaniyesinin altına kafasını sokuvermiş 2-3 saniye sonra kafasını dışarı çıkarmış ve gülümsemiş: - "Sen kız bebeksin ben de eykek bebeğim" "Ama neyden anladın???" diye sormuş öteki (Aklınıza hemen kötü şeyler gelmesin) "Çok kolay akıllımsenin patikleyin pembe benimkiley mavi" >>>@<<< Delikanlı çok acıkmıştır, bir an önce eve gider, daha kapıdan annesine sorar: -"Annecim yemekte ne var?" -"Ooo Saymakla bitmez oğlum" -"Süppersin anne Ne var yemekte?" -"Pirinç pilavı" |
Bir Demet Gülücük |
08-03-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bir Demet GülücükAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi LoDoS Kekemenin biri bir gün Beşiktaş'ta kekeme okulunu ararken okulun yerini bulamamış, en yakınındaki bir bakkala girip: - "Kakakakarrdeşşşş, bubububurraaalarrrrdaddadadadbi kekekemememe okukukukuluuu varmış, nenenenerededede bibibiliyomusususun?" diye sormuş Bakkal da: - Okulun yerini bilmiyorum ama abi, senin okula hiç ihtiyacın yok bence gayet iyi kekeliyorsun >>>@<<< 2 bebek puşetlerinde battaniyelerinin altında oturuyorlarmış Biri diğerine sormuş: "Sen eykek bebek misin kız bebek mi?" Öteki ellerini havaya kaldırmış: "Biymiyoyum nasıl anlayız ki?" Bizimkisi "ben biyiyoyum akıllım bak" demiş ve ötekinin battaniyesinin altına kafasını sokuvermiş 2-3 saniye sonra kafasını dışarı çıkarmış ve gülümsemiş: - "Sen kız bebeksin ben de eykek bebeğim" "Ama neyden anladın???" diye sormuş öteki (Aklınıza hemen kötü şeyler gelmesin) "Çok kolay akıllımsenin patikleyin pembe benimkiley mavi" >>>@<<< Delikanlı çok acıkmıştır, bir an önce eve gider, daha kapıdan annesine sorar: -"Annecim yemekte ne var?" -"Ooo Saymakla bitmez oğlum" -"Süppersin anne Ne var yemekte?" -"Pirinç pilavı" Öldüm gülmektenKahkaha dolu paylaşım için teşekkürler |
|