Vasiyetimdir Sana Rabbini Taniman |
08-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Vasiyetimdir Sana Rabbini TanimanSen hiç ensende hissettin mi ölümü? Gözlerinde son buldu mu sevdan? Yaşamın kıyısında aradın mı tebessüm? Gülerken itildin mi hüzne? Rabbini bul dostum Sana yok ondan başka çözüm Vasiyetimdir sana Rabbini tanıman Bul onu,bensiz yalnız kalma! Üç nefeste bitmişti çocukluğum Gençliğimse gelmemiş miydi, Yoksa ben mi bulamamıştım; BİLMİYORUM! Bildiğim;sedece senin için üzüldüğüm! İnsanlardan esirgeme selamını Selamun aleyküm,aleyküm selam: Ama hatır olsun gönüllerde Sakın vazgeçme Allah'ın kelamından Rabbini bul dostum Vasiyetimdir sana Rabbini tanıman Bul O'nu,ağlama sakın arkamdan Bir düş idi,geldi geçti işte Sana emanet sevdiklerim Yanlışlarını gördüğünde uyar onları "O öyle söylemişti"dersin Ama bırakma peşlerini Rabbini bul dostum İnan Peygamber ümmetine ağlıyor Sen de ağlatma Efendimi Kıbleye dön dostum Acı seni yıldırmasın sakın Öfken yemesin düşüncelerini Kin gütme yüreğine İnancını sürdürme yerde Rabbini bul dostum Arkamdan bir Yasin oku Ağlayarak tüketme zamanı Ölü dua ister,gözyaşına hacet yok Gitmeden şahit etseydin keşke beni Başında takke,önünde seccade Bir buluşsaydık Kabe de Bir kez ağlasaydık Bedir'e Rabbini bul dostum Vasiyetimdir sana Rabbini tanıman Sakın kemiklerimi sızlatma Toprakta bedene özlem duymakta Rabbini bul dostum Oralarda beni mahsun bırakma Sakın üzülme gidince Bir dua kadar yakındır ruhum sana Vasiyetimdir sana Rabbini bulman Beni sakın unutma Bir dua eşlik etsin yanlızlığına İsyan bayrağı yakışmaz mümin'in miracına Vasiyetimdir sana Rabbini tanıman Gözlerin ayrılmasın minarenin ışığından Yüreğin ilahi aşkla dolsun;taşarcasına Bensizlik tuz basmasın yarana Ben şimdi gidiyorum sakın ha ağlama Vasiyetimdir sana Rabbini tanıman Sakın bunu UNUTMA Eşhedü enla ilahe illallah ve eşhedü enle Muhammeden abduhu ve Resulü |
|