Ahireti Hiç Düşünen Yokmu |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ahireti Hiç Düşünen YokmuHerkes menfaat, çıkar peşinde Paraya tapar oldu çocuk beşinde Genç ihtiyar herkes para peşinde Ahireti hiç düşünen yokmu Para için ana baba keserler Yaşlıların yollarını keserler Düşkün olanları ezip geçerler Ahireti hiç düşünen yokmu Menfaati olmasa sana selam vermez işi düşmedikce asla telofon etmez Çıkarı olmadıkca günahını vermez Ahireti hiç düşünen yokmu Kardeş kardeşin zorla malını alır Mirasın tamamını kendine alır Bu dünya sanki ona kalacak sanır Ahireti hiç düşünen yokmu Yetimin hakkını hiç düşünmez yer Görmezki ağlar gökyüzü ve yer Bilmezki durmadan irin ve ateş yer Ahireti hiç düşünen yokmu Akrabalık bağları tamamen bitti Evlat ana babayı defterden sildi Küçüğün büyüğe saygısı gitti Ahireti hiç düşünen yokmu Hani nerde o eski arkadaşlık Hep birlikte sarmaş dolaştık Ardaşlık bitti mala bulaştık Ahireti hiç düşünen yokmu Hasta olsan kimse kapını açmaz Evlatların bile sana hiç bakmaz Bir yudum suyu verenin olmaz Ahireti hiç düşünen yokmu Evlatlar telefonu elden hiç düşürmezler Ana babaya bir alo bile demezler Lokantada yerler onlara bir lokma yedirmezler Ahireti hiç düşünen yokmu Düşkünü, fakire yardım eden yok Ölsen şuracıkta dönüp bakan yok Merhamet kalmamış kalpte iman yok Ahireti hiç düşünen yokmu Ey insan unutma bu dünya fani Dünyaya hükmeden zenginler hani Aldanma şu dünyaya fakiri tanı Ahireti hiç düşünen yokmu Görmedinmi depremde zengin fakir oldu Bütün malı mülkü yerle bir oldu Hani çok zengindi şimdi ne oldu Ahireti hiç düşünen yokmu Söyle bana para kime mutluluk vermiş Hangi zengine gerçekten bir huzur vermiş Söylesinler bakalım kim muradına ermiş Ahireti hiç düşünen yokmu Dünyaya aldanma gafil ölüm var ölüm Kurtarmaz seni tarlan olsada bin dönüm Bırakın şu parayı artık Allaha dönün Ahireti hiç düşünen yokmu İrfan bırak başkalarını sen kendine dön Unutmaki senide bekliyor bir son |
|