Şeytan Azapta :) |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Şeytan Azapta :)kula bela gelmezmiş hakk yazmadıkça hakk bela niye yazsın kul azmadıkça ben pişmanım ya rabb bir cümle günahlarıma sen dönülmez yolda azdırma haddi aşanlardan eyleme kıyamet alametlerine sokma onlar ki nefsini terbiye derlerdi hepsi kalb-i muhammed gönlü muhabbetti ben neden başaramıyorum onlardan farkım neyki ne kültür ne makam tek fak takvada nerde takvam bulmalıtım takvamı takvamı burda bırakırsam ebedi yanıcam narın sönmez ya rabb sen narında yakma sen herkesi hakkıyla yargılarsın sen gel genede bizi rahmetinle yargıla 100 derece merhametinin 1?ini kainata bağışlamış 99?unu mahşere bırakmışsın o bir dereceyle ana yavrusuna bu derece bağlıyken 99 derecede aklım hayalim almıyor iblisin bile af hissine kapılacağı o günde yaratmak muhakkak senin işin ne rahmetler yaratırsın ben açım sende aç mısın doymama az kaldı allah v ersin allah doyursun iftarım yakın ben tarhanayla kanmam ama bana can yemeği canan yemeği lazım orda ki kişi sevdiğiyle berabermiş hasret olmuş tavan burada ben napayım ya sabır ya sabır benden sana yar olmaz olmamalı ey şeytan leş bekleyen akbaba gibi başımda durmayın ramazan bu ay ramazan ben senle değil sadece nefsimle başbaşayım gel nefsim gel korkma, şimdi ben orucum ben paşayım söyle bakalım 11 ay şeytana uydurmanın cezasını senden nasıl alayım ey kafir nefsim yasin mi istersin başına hatimle mi vurayım sen kendini parala bak ben burdayım oruç diye aç sanma ben gönül tokuyum maddi açlığı napayım birde bu ay damı sana aldanayım sen şeytanlaşmış insanlarla uğraş ben dönülmez yoldayım hakk yoldayım batılı napayım şeytaaaannnn duy sesimi sana geliyorum aç gözünü bak kalbimde ne saklıyorum zindanın nerde biliyorum pardon sesini duyamıyorum bütün artistliğin euzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim duyana kadar senin bana ettiğin tüm fısıltıları hatırlıyorum alıcam artisliğinin fiyakasını ramazan bu ay tüm kozlar bende dur bekle geliyorum |
|