Yahudiler Mi Dediniz ? |
08-01-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yahudiler Mi Dediniz ?“Yahudiler mi dediniz? Onlar, yumurtalarını pişirmek için Dünyayı ateşe vermekten çekinmeyen Lanetlilerdir” Necip Fazıl Kısakürek Yazarımızında Söyledigi Gibi Yahudiler Yumurta Pişirmek İçin Dünyayı Yakmaktan Çekinmiyorlar Buna Bir Dur Diyen Olmalı Kimse Dur Demiyorsa Biz Üstümüze Düşeni Yapmalıyız En Azından Lisanı Hal İle Degilde Ellerimizi Açıp Dua Edelim Elimizden Şimdilik Bu Gelir Gönderilen Yardımlar Ulaşmıyor Çünkü Yahudiler Filistin'e yani Gazze'ye Ulaşım Yolu Olan Yola Ambargo Uygulamış Ve Yapılan Yardımlar Yerine Varmıyor Bir Gazzeli Adam Söylüyor ve Tam O Sırada Yemek Yiyorum Adam Diyor Elektirik Yok, Su Yok, Elektrik Yok, Fırınlar Çalışmıyor, Yemek Yerine Evlerimiz Üstümüze Yıkılıyor Ailemi Çocuklarımı Ve Tüm Yakınlarımı Kaybettim Ve Savaşmak İçin Elimde Silah Yok Elimde Silah Olsa Belki Onlara Karşı Birşeyler Yaparım Ama Biz Sapanla Taş Atarken Tanklarla Uçaklarla Geliyorlar Gazze'yi hiç Böyle Görmemiştim Gazze Gazze Gazze Cehennem Olmuş Can Güvenligi Yok Yanındakilerde Diyor; Bize Haber Geldi Evinizi Boşaltın Evinizi Boşaltmassanız Üstünüze Yıkılacak Bizde Apar Topar Evi Terk Ettik Çoçuklarımız Oyuncak Yerine Boş Mermi Kovanları İle Oynuyor Anne Sütü Yerine Kan İçiyorlar Yardım Yardım Yardım Diye Bagırıyorlar Kimi Sürekli Kelime Şehadet Getiriyor Olurya Aniden Bir Bomba Gelirse İmanlı Olarak Diger Dünyaya Göçmek İçin Onlarda Bizim Kardeşimiz Ne Diye Geçiyor Ayet-i Kerimede "İnne Mugminune İhvetun" Yani Bütün Mügminler Kardeştir Kardeşlerimiz Ölürken Bizim Boş Boş Oturmamız Dogru Degil Sizlere Tavsiyem Fetih Suresi Okuyun Mehmed Besir Parlakoglu - Mardin YENİASYA |
|