Gecmişe Yolculuk Şarkı Sözü Şebnem Ferah - Gecmişe Yolculuk |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gecmişe Yolculuk Şarkı Sözü Şebnem Ferah - Gecmişe YolculukGecmişe Yolculuk Şarkı Sözü Şebnem Ferah - Gecmişe Yolculuk bugün kendimi kuru yapraklarla kapli cikmaz bir sokaga benzetiyorum sadece o sokakta yasayanlar üzerimden gelip geciyor bugün kendimi odalarindan cogu bos bazen dolan bir otel gibi hissediyorum icimden ne hayatlar ne hikayler ne asklar gecip gidiyor ben böyle degildim ne zaman kayboldum rüzgarla dans ederdim ne zaman savruldum bir ses duydum gecmis zamandan bir ses duydum kücük bir kizdan bir bilet istiyorum sadece gidis olsun cocuklugun safligina gidip orda yasamam gerek bilet istiyorum tek kisilik olsun yarina cikabilmem icin heyecani hatirlamam gerek bugün kendimi parktaki bir bank gibi sessiz ve sabit hissediyorum geceleri üzerimde sehrin isiklari yatip uyuyor bugün kendimi tonlarca yük tasiyan gemilerin denizi gibi hissediyorum kaldirma kuvvetim var ama sehrin atiklari icime akiyor ben böyle degildim ne zaman kayboldum rüzgarla dans ederdim ne zaman savruldum bir ses duydum gecmis zamandan bir ses duydum kücük bir kizdan bir bilet istiyorum sadece gidis olsun cocuklugun safligina gidip orda yasamam gerek bilet istiyorum tek kisilik olsun yarina cikabilmem icin heyecani hatirlamam gerek bir bilet istiyorum cocuklugun safligina bilet istiyorum tek kisilik olsun yarina cikabilmem icin heyecani hatirlamam gerek |
|