Albert Da Salvo Şarkı Sözü Sansar - Albert Da Salvo |
07-30-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Albert Da Salvo Şarkı Sözü Sansar - Albert Da SalvoAlbert Da Salvo Şarkı Sözü Sansar - Albert Da Salvo Albert De Salvo Verse 1; Bi adam hayal edin korkutur bi hayaleti dahi Öldü psikoloji kitaplarında hayaleti Hayatı boyunca sakindi kimseye ses etmedi Uzun süre kimse ama kimse şüphelenmedi Ben o kadınları öldürmek istemedim dedi Çünkü aslında onları severim dedi Ben bi manyağım dedi ölüm bi karnaval dedi Sevgi duygular ve aşk bence martaval dedi Bu ben değilim Albert bi katil bi cani Aksiyon filmlerinde görürsün ya hani Evinde olduğunu hissettiler kurbanlarının hepsi Korkmalarına fırsat olmadan iptal etti Onun cinayet aleti bıçak benimki basslar Merhametliyim onun gibi süpürge sokmam asla Şimdi olaya bakıcaz biraz O'nun tarzıyla Bende sözler yazıyorum O'nun ağızıyla Nakarat; Albert De Salvo seri katil bi cani Tehlikede menziline giren her fani Katletmeyi anlamazlar çünkü onlar cahil Albert De Salvo bi manyak bi cani Verse; Şimdi aslında bi açıdan bakınca kötü biri değil Adam bunu meslek edinmiş bu onun işi Tabi ki bencede öyle can almak kötü bişi Öldürülmemeli bi insan hele bi dişi O'nun kromozom sayısı bizimkilerden farklı Belkide bizden biraz fazla çalışıyo aklı Kesinlikle savunmuyorum idam hakkıydı ama Bazı konularda da cidden hakklıydı O'nun kadar delirmemeyi umuyorum hiç bir zaman da Bazen cidden düşünüyorum bazı zamanlar Dünya yalanlar dolanlar kalanlar vuranlar Gece gözümü yumduğum an önümde duranlar De Salvo korkulucak adam keser damar Ama şunu söylemeden geçemicem biraz da mal Hırsızlıktan içerdeyken cinayetleri anlatan Bi elektrikli sandalyede hayatı son bulan Nakarat |
|