Annelik Ve Bebek Bakımı |
07-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Annelik Ve Bebek BakımıAnnelik ve Bebek Bakımı Annelik ve Bebek Bakımı Yazar: Elizabeth Fenwivk Yayınevi: ABC KİTABEVİ AŞ Gebelikten başlayarak üç yaşına kadar bebeğinize ve kendinize en sağlıklı biçimde bakmanın bütün yolları -Bebeğinize nasıl bakmanız gerektiğini adım adım gösteren ilk ve tek kitap -Gebelik, bebek bakımı ve çocuk sağlığı konularında uygulanabilir öneriler ve bilmeniz gereken her şeyHepsi bir arada! -Yepyeni bir anlayış ve özenle tasarlanmış rahat okunur, kolay bulunur sayflar -Karşılaşabileceğiniz her soruna sağduyulu, güvenilir çözümler -800'ü aşkın pırıl pırıl renkli fotoğrafla süslenmiş 256 sayfa -Tüm gebelik süresinin ve bebeğin ilk altı haftasının fotoğraflı güncesi -Bütün anne babaların ve anne baba adaylarının sahip olması gereken büyük bilgi hazinesi İÇİNDEKİLER 1 GEBELİK VE DOĞUM GEBELİĞİN TASARLANMASI GEBELİK TAKVİMİ DOĞUM ÖNCESİ BAKIM SIK GÖRÜLEN YAKINMALAR FORMU KORUMA VE GEVŞEME SAĞLIKLI BEBEK İÇİN BESLENME DİĞER HAZIRLIKLAR DOĞUM SANCILARI VE DOĞUM AİLENİN YENİ ÜYESİ NORMALE DÖNÜŞ 2 BEBEK BAKIMI YAŞAMIN İLK HAFTALARI BEBEK NASIL TUTULUR BEBEĞİN BESLENMESİ BEBEĞİN EMZİRİLMESİ BEBĞİN BİBERONLA BESLENMESİ KATI BESİNLER GEÇİŞ BEBEĞİNİZ AĞLIYORSA BEBEĞİNİZ VE UYKU GİYSİLER VE GİYİNME BEBEĞİN BANYOSU VE TEMİZLİĞİ BEBEĞİN ALTININ DEĞİŞTİRİLMESİ BEZLERDEN KURTULUŞ SOKAKTA İLK GEZİNTİ BÜYÜME, GELİŞME VE ÖĞRENME BİREY OLMAK 3 ÇOCUK SAĞLIĞI iLK ÜÇ AY TANI RAHBERİ HASTALIĞIN İLK BELİRTİLERİ HASTANEYE GİDİŞ ÇOCUĞUN ATEŞİ ÇIKARSA İLAÇLARLA İLGİLİ BİLGİLER HASTA ÇOCUĞUN BAKIMI SOĞUKALGINLIĞI VE GRİP ÇOCUĞUN AŞILARI BULAŞICI HASTALIKLAR GÖZ SORUNLARI KULAK SORUNLARI AĞIZ ENFEKSİYONLARI BOĞAZ ENFEKSİYONLARI ÖKSÜRÜK VE GÖĞÜS ENFEKSİYONLARI KARIN AĞRISI KABIZLIK, KUSMA VE İSHAL İDRAR TORBASI, BÖBREKLER VE CİNSEL ORGANLAR CİLT SORUNLARI SARA VE MENENJİT ÇOCUĞUNUZUN GÜVENLİĞİ İLK YARDIM BİLGİLERİ GELİŞİM EĞRİLERİ Kaynak: Bebek |
|