Ona Sevdiğinizi Söyleyin ! |
07-16-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ona Sevdiğinizi Söyleyin !Ögretmen, yetiskin siniflardan birisine soyle bir odev verir: - "Sevdiginiz birine gidin ve ona kendisini sevdiginizi soyleyin" Bir sonraki dersin basinda ise ogrencilerden birisi soze soyle baslar: - Gecen hafta bize bu odevi verdiginizde size sinirlenmistim Bu sozleri soyleyebilecegim hic kimsenin olmadigini dusunuyordum Eve giderken bir anda yuregimin sesine kulak verdim Iste o zaman kime "Seni Seviyorum" diyecegimi anladim Bundan bes yil once babamla aramizda bir tartisma gecmisti ve o gunden bu yana bu sorunu cozememistik Onemli aile toplantilarinin disinda birbirimizi gormemeye calisiyorduk ve hemen hemen hic konusmuyorduk Eve vardigimda babama kendisini cok sevdigimi soylemeye hazirdim Bu karari almak bile uzerimden buyuk bir yuk kaldirmisti Saat 5:30'da annemle babamin evinin kapisini caldigimda kapiyi babamin acmasi icin dua ettim Cunku kapiyi annem acarsa kendimi tutamayip, ona kendisini sevdigimi soylemekten korkuyordum Fakat Allah yardim etti ve kapiyi babam acti Hic zaman kaybetmeden esIkten adimimi attim ve : - "Baba, buraya seni sevdigimi soylemeye geldim" dedim Babam sanki bir anda baska bir adam olmustu Yuzundeki ifade yumusadi, kirisIkliklar yok oldu ve aglamaya basladi Kollarini acti, beni kucakladi ve bana : - "Ben de seni seviyorum oglum, ama bunu hicbir zaman dile getirmedim" dedi Fakat sizlere asil anlatmak istedigim esas nokta bu degil Babami ziyaretimden iki gun sonra babam bir kalp krizi gecirdi ve hala hastanede Simdi yasam savasi veriyor Simdi sizlere su mesaji vermek istiyorum: - "Yapmaniz gerektigine inandiginiz hicbir seyi ertelemeyin Ya babama olan sevgimi ifade etmek icin hala bekliyor olsaydim? Yapmaniz gerekeni hemen yapin, hic beklemeden Alıntıdır |
|