Kadınlar Günlerde Ne Konuşur:::: |
07-24-2007 | #1 |
tatia27
|
Kadınlar Günlerde Ne Konuşur::::Ay Nurten koca adam olmuş buu!!! *Ne gerek wardı ayol bu kadar şeye kim yicek bunları bi börek yeterdi (gün sonunda yicek hiç bişi kalmaz) *Derslerin nasıl yawrum? +(Kapıdan içeri girildiginde anne fısır fısır) -Misafirlere hoşgeldin de -Tamam anneee! +Ellerinide öp -Ya tamam anne! *Rejimdeyim ama seni kırmıyım alıyım azcık *(Yemeklere saldıran çocuguna) Olum yavaş yesene ay inanki evde hiç yemez Mualla dışarda yiyo işte +sende koca kız olmuşsun Ayse artık sana bi koca bulmak lazım Deil mi kız Nurgül? -Yok o daha küçük melahat abla okulu war +Ay nolcak Nurgül bizde 18 yaşında evlendik evde mi kalsın kız çocuk: annneeeeee! *Kızım kolonya tutsana misafirlere ne tembelsin senin yaşında anne oluyorlar anadoluda *Sevgi terlik getir Nezaket teyzene *Eline sağlık Necibe çok güzel herşey ama rejimdeyim Gün sonunda: Ay ne kötü yapmış o böreği yiyemedim hiç bişey bunun evinde de bişi yenmez şekerim *Aynı baba! Senle hiç alakası yok Sonnur *Şekerim şu böreğin tarifini verde biz hava atalım *Biz kalkalım geç oldu evde yemek yok beyim çok kızıcak(gezme lan o zaman burda) *(Mutfakta gizli gizli)Kız Nermin şu börekten azcık sarıver tadına doyamadım (İçerde) Beyim de yesin diye istedim kendime değil walla zaten rejimdeyim ben (alıntı)