Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aldatmak, aşk, mıdır

Aldatmak Mıdır Aşk

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aldatmak Mıdır Aşk

Aldatmak,aldatılmak mıdır ki aşk?Sabahlamak mıdır karanlık yalnız gecelerde?Yoksa deli gibi hasret çekmek midir o uzaktayken?Kim diyebilir acı çekmeden sevdiğini?

Aşk;acıyı hüzünle yoğurup mutluluk ve gözyaşlarıyla özlem çekerek yaşamaktırAşk yeri geldiğinde arakaya bakmadan çekip gitmektir Kimi zaman da sıcacık kolların arasından yeni doğan güne uyanmaktırAşk;üşümektir bomboş odanda o yokken… Deli gibi sevip, her şeyi gözünü kırpmadan sadece onu istemektir İki kişi arasındadır aşk;üçüncü kişi geldiğinde yok olmaktır Kabullenmektir onsuzluğu; çekilmektir kabuğuna ve yaşarken ölmektir

"sevgi" sözcüğü çok basittir,kendini yükseklerde görene! Hayat sevgiyi onlara sadece boş bir iş yada eğlence olarak tanımıştır çünkü Sevginin ne demek olduğunu bilmeden adını kötüye kullanırlar

Sevmek onun yokluğunu bile sevmektir O yanında yokken deli gibi özleyip sadece onu beklemektir Sevgi emek ister;yürek ister ve gerçeklik ister Dürüstlük ister sevgi! Onun yolunu beklemek,saygı duymaktır sevgi

Ben sevginin daha fazla şeyler de olabileceğini biliyorum ve benim sabahlara kadar kıvranarak beklediğim bir 'SEVGİ'm vardı

Umarım sizinde onsuzken deliye döndüğünüz bir 'SEVGİ'niz olur

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com