Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
delikanlı, elif, şafak

Delikanlı Elif Şafak

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Delikanlı Elif Şafak

Delikanlı Elif Şafak Yazısı - Delikanlı Elif Şafak Tuna Kiremitçi - Tuna Kiremitçi Yazıları

Geçenlerde Doğan Kitap’a uğradım, bir de ne göreyim: Masalardan birinde “İskender” diye bir kitabın sarı kapağı

Elif Şafak’ın son romanı ve kapakta bıçkın bir erkek!

Fakat yeterince bakamadan yayınevindeki arkadaşlar dikkatimi dağıtacak sorular sordular Cevap verip masaya döndüğümde artık orada değildi kapak

“Demin burada duran Elif’in kapağı mıydı?” diye sorduğumda “yok canım, ne alakası var?” deyip havalara baktılar

Ben de sıcaklardan etkilenen beynimin oyunu olduğunu düşündüm Ta ki aynı kapağı Ayşe Arman’ın röportajında görene kadar

Meğer kapaktaki delikanlı Elif Şafak’ın ta kendisiymiş Gayet yaratıcı bir şekilde, erkek kılığında resimlenmiş yazar Samimiyetle söyleyeyim, bayıldım Bence kapak tasarımında bir devrimdir

Kitabın iyi olduğuna eminim (bir Elif Şafak kitabı ne kadar kötü olabilir) ama yayınevinin sürprizi koruma konusundaki ciddiyeti de bence takdire şayan

Erkeğin kadın kılığına girmesi süper itici bir şeydir Kabızlık çeken sit-com senaristleri bu numaraya başvurur ve komik olduklarını sanırlar

Oysa “Bazıları Sıcak Sever” dışında bu fikir komik falan değildir Şahsen kadın kılığına girmiş erkeğe bakamam bile Gözüm ademelmasına kayar

Ama güzel bir kadının erkek kılığına girmesi nedense baktırıyor işte Shakespeare herhalde bu yüzden kızları erkek kılığına sokarken tersine pek başvurmamış

“Benim annem iki kere öldü” diye başlıyormuş roman Çok hoş bir açılış cümlesi Tez vakitte çarşıdaki Kabalcı’dan bir tane alıp (bana gönderileceğini hiç sanmam) okumak arzusuyla yanıp tutuşuyorum

Elif Şafak’ın romanını kadınları erkek ruhuna bakmaya ve anlamaya çağırdığını sandığım için merak ettim Genellikle beklenen hep tersidir, malum

Banu Güven olmak

Banu Güven’le NTV’deki son aylarında tanıştık Romanımdan dolayı davet ettiğinde Beni misafir odasına sokup “bir yere kaybolma, seni biriyle tanıştıracağım” dedi

Görünce gözlerime inanamadım: Romanın geçtiği Yunan şehrinin Belediye Başkanı karşımda duruyordu

Türkiye’yi ziyaret eden başkanla çekimlerimizi aynı güne denk getirmişti Sırf tanışalım diye Amacı jest yapmaktı, bizi beraber ağırlamıyor olmasına rağmen

Şimdi düşününce anlıyorum ki, Banu Güven’i işten çıkarmak kolay olsa da Banu Güven olmak kolay değil Galiba işin sırrı böyle “küçük” şeylerde

Tatlı Sözlük

Sihirli Annem: Dünyanın gece yarısı biten ilk çocuk dizisi

Tuna Kiremitçi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com