Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
değildir, ilişki, yorgun

Yorgun İlişki Nedir Ne Değildir

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yorgun İlişki Nedir Ne Değildir

Yorgun İlişki Nedir Ne Değildir Yazısı - Yorgun İlişki Nedir Ne Değildir Dilek Önder - Dilek Önder Yazıları

Kaç gündür, artık “yorgun” ilişkilerin başlayacağını yazıp duruyorum

Bir dönemin kapandığını yenisinin başladığını falan

Siz de fikirlerinizi yazıyorsunuz

(Ki onlara da sıra gelecek!)

Da

Bazı yanlış anlaşılmalar olduğunu görüyorum

Bu yüzden

konuyu biraz açalım

“Yorgun ilişki” nedir, ne değildir?

Ne olmadığından başlayayım:

“Bu bir strateji değil” Hem de kesinlikle değil

Peki ne?

Bu bir durum!

Nasıl bir durum?

Geçenlerde gelen bir mail’i örnek göstererek anlatmaya çalışayım:

- “Ne garip, artık ‘yenik ilişki’ yaşayacağıma bile inancım yok Yeni yetme dana, süt danası, feleğin çemberini kırk kez tavaf edip ordinaryüs olmuş dana, normal görünümlü gizli dana Bir şekilde hepsiyle tanışıklığım oldu zaman içinde Kimiyle sadece yemek yendi, kahve içildi, kimiyle daha kapsamlı durumlar Sorgulamaya başladığımda farklı yöntemler denedim Yenik de olsa ilişki olsun, iki günlük ‘bir şey’ olmasın diye Kimine ‘kalbimi’ ilk haftadan verdim beni çok gelenekçi sanmasın diye, ikinci gün kayıplara karıştı Kimine ‘Yooo, bu sefer oyunu kuralına göre oynayacağım beni kandıramayacaksınız‘ dedim, ‘kalbimi’ vermeyeceğimi alenen belli ettim, bir hafta sonra dana şansını denemekten vazgeçti; ‘Amaan pek sığ düşünüyorsun güzelim, böyle olmaz, ben her şeyi paylaşmadığım şeye ilişki demem’ dedi gitti (Nedense ‘kalbini’ vermezsen o ilişkinin yüzde 90’ı eksik oluyor ben de bunu anlamadım; diğer tüm özelliklerin anca yüzde 10’a denk geliyor)

Başkası geldi, hani çok bilmiş kadın dergilerinde yazarlar ya ‘erkekler çok kıskanç, boğucu kadınları sevmezler, kaçarlar’ diye, bu seferkinin nereye gittiğini, kiminle ne yaptığını, evine kaçta vardığını sormadım bile, ‘Önemli olan sana güvenmem, istediğim kadar sorgulayayım, içinde varsa zaten yaparsın’ dedim, yine olmadı Neden mi? Bana dönüp ‘Ama sen beni hiç kıskanmıyorsun, kendimi gözünde değersiz hissediyorum, bu iş olmaz’ dedi ‘Tamam’ dedim, sonrakinin işe kaçta gittiğini, telefonunun kaç kere çaldığını, her şeyini sorguladım, o da ‘boğuldu’ gitti

İşin özü, ben artık çok yoruldum, mantıksızlıkları yorumlamaya çalışmaktan sıkıldım

İşte bu!

Durum bu!

Yukarıdakilerden hepsini ya da birkaçını deneyen ve sonunda gerçekten yorgun olan herkesin durumu

Yani artık bir plan yapılmayacak!

Zaten artık yapılacak plan da kalmadı

İşte bu yüzden “Yorgun İlişki” stratejik bir durum değil

Şu:

Olur a, hâlâ hoşlandığınız biri varsa

Ya da onca yorgunluğa rağmen karşınıza biri çıkarsa

Artık nasıl yaşanacağıyla ilgili

İsterseniz biraz da, bu yeni modelin, neler getireceğinden, neler götürebileceğinden bahsedelim

Mi?

Dilek Önder

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com