Forumsinsi Üyeleri İçin Hediyem Var |
06-10-2007 | #1 |
speed
|
Forumsinsi Üyeleri İçin Hediyem VarKaplan İçin: Mate İçin Ctn için Rahatsız İçin Asyaland İçin Burcu İçin Angelesdream İçin Ergenekon İçin Suskun İçin Tatia İçin Virus İçin İsimsiz Karanlık İçin Yosun için bir paket kaliteli sigara ama ister iç ister sakla keyfine bırakıyorum Umarım beğenirsiniz |
06-11-2007 | #4 |
ctn_86
|
gerçekten çok beğendim biliorum bi daha hiç bi yerde bööle bi hediye almayacağım çok tşk ler:)ee bende sana karşılığında bunu alıorum nası? ayrıca |
06-11-2007 | #6 |
speed
|
oo tam istediğim araba tşkkür edrm:) yolkeser seni tam olarak tanımadığım için nasıl bi hediye alacağımada karar veremedim yorumun için saol |
06-11-2007 | #7 |
yosun_26
|
speedciimm çok saol ben sigara kullanmıyorum ama hediye olduğu için saklarım düşündüğün için teşekkür ederim:))) |
06-11-2007 | #9 |
speed
|
yosun bencede içme zaten cok pahalı kıymeti kalmaz:) angelesdream gitarda yakıştı bana saol:)ikinizede yorumlarınız için ben teşkkür ettim |
06-11-2007 | #10 |
suskun
|
sağol meslektaşımBende parfü çok severim:))tam benlik hediye yani teşekkür ederimayrıca unutmadığın içinde sağol:))
06-11-2007 | #11 |
speed
|
bende begeneceğini düşünmüştüm başka şansın varmı okadar para saydım:))))) yorum yazdığın için ben tşkkür ederim müdürüm:)) |
06-11-2007 | #12 |
jojo'slover
|
sen bana hediye vermedin ama olsun ben sna veriyim speed bak bu da ben sana rock konseri bileti hemde iki kişilik : |
06-11-2007 | #13 |
speed
|
aaa tşkkürler kusura bakma unutmuşum ama sende hiç siteye girmiyosunki:)nese ben bunun altında kalmam buda senin için |
06-11-2007 | #15 |
suskun
|
speed çok centilmensin çok çok teşekkür ederim meslektaşım:))