Anne Oğul Diyalogları |
05-19-2007 | #1 |
virüs
|
Anne Oğul Diyaloglarıoğul- aloo, naber anne anne- iyilik akşam yemeğe gelecek misin? oğul- yok dışardayım, zaten geç gelirim anne- iyi erken gel oğul- anne geç gelirim demek için aradım zaten anne- olsun sen yine erken gel banyodasındır kapı kırılırcasına zorlanır dışardan annenin sesi gelir anne- oğlum niye kilitliyosun kapıyı oğul- anne naapıyosun yaa? anne- naapıcam oğlum, bi bez alıp çıkıcam oğul- ya anne banyodayım farkındaysan anne- noolcak ki? sen benim oğlumsun oğul- annnneee!!! ben senin oğlunum ama 25 sene önceki oğlun değilim zaman: sabah 10 sulari / mekan: mutfak oğul- anne, nutella var mi? anne- yok ama zeytin ezmesi var anne-ühühüügunde bi paket sigara icersen olacagi buydu oğul-ne oldu ki? anne-sus susfirrkkonlar ney oyle ha oldurcek misin sen kendini? oğul-ne diyosun yahuhangisi ney? anne-sus yalan soyleme cekmecende buldumühühü oğul-demek sen cekmece karıştırıyosun ne buldun? anne-ne olucak bu haplari buldummanyak misin oglum sen oğul-aa bakiyim neymis onlarver bakiyim sunlari bana oğul-ühühüfirk oğul-himmulan bunlar sakiz be! anne-nasil sakiz yalan soyleme? oğul-basbaya sakiz istecebimdeydi kutusundan dusmusler, bende cekmeyece attim anne-hap degil yani onlar ? oğul-hayirrdegil anne-ya hap olsalardi ühühüh oğul-oeeeh! aksam yemeginden sonra oglunun meyve yemedigini 20 senede bir turlu kabullenemeyen anne: oglum sana meyve soyayim mi? ogul: istemiyorum anne biliyosun mideme dokunuyor anne: peki o zaman elma soyayim?! ogul: tesekkurler anne istemiyorum anne: portakal? ogul: annecim istemiyorum dedim ya anne: muzlu sut de mi icmiceksin? ogul: anne en basta genel bi kume olarak meyve yemicemi soledim neden israrla alt kumeleri de deniyosun anlamiyorum! anne: iyi be iyi biz seni dusunuyoruz sen hala ukalalık yap terbiyesiz, saygisiz!! cik cik cik ogul: ya anne ne alakasi war simdi ya (anne gider 5 dakka sonra elinde elma ve portakallarla bezeli bir tabakla geri doner) anne: istersen yersin hıh ogul: !!!??? moral bozuktur can sıkkındır surat asılmıştır anne oflar puflar ve sonra; -oğlum söylemiyeyim dedim ama bak çok ciddiyim bişeyler kullanmıyosun dimi -nası yani bişeyler? -ne bilm uyuşturucu falan -ya anne saçmalama yaa nerde çıkarıyosun -test yaptırmaya varmısın -varım! -neyse anne ile oğul farklı şehirlerdedir oğul bütün gün aç dolaştıktan henüz yemek yiyebilmiştir, telefon çalar, arayan annedir: oğul- nasılsın annecim? anne- iyiyim de seni merak ettim, aç aç geziyosun heralde oğul- niye ki? ( dumur biiir) anne- yemek boğazımdan geçmedi de, dedim oğlum aç heralde oğul- (dumur ikiii) ( bu da benim annem ) kız arkadaşımla buluşup eve döndükten sonra oğul: anneaaa ben geldim anne: hoşgeldin gelinim napıyo?? oğul: anne: ne bakıyon? oğul: ne diyon anne sen? ne gelini ya anne: e kız arkadaşınla buluşmadın mı sen? oğul: e evet de anne 2 ay oldu daha dur ya anne: olsun olsun napıyo gelinim? oğul: (televizyonun karşısında sallamama pozisyonu alınmıştır) anne: aman iyi be bir süre sonra anne: ben gelinimi ata bindircem davullu zurnalı düğün yapçam oğul: ufff annee öyle gelin bulamazsın şimdi kimse binmez öyle ata filan anne: pırlanta kolyeyi takınca bak daha neler yapar o oğul: oy oy oy kaynanaya bak be!! anne birkac gun evde degildir geldiginde evi daginik bulmus ve soylenmektedir anne-oglum bu ne hal ben boyle mi biraktim evi oğul-ne yapayim annecim, temizleyen olmadi anne-bu yatagin hali ne, neden toplamadin oğul-wala, kiz sadece yatarim dedi - -hahahahha oğul : anne beni arayan oldu mu ben disardayken? anne : evet bi kiz aradi oğul : kim? anne : sey dur hatirlicam oğul: hah basladik yine anne : z ile basliyodu galiba oğul : zümrüt mü? anne : hah galiba oğul : zeynep mi yoksa? anne : evet, evet zeynep oğul : ya anne bak, emin misin? neden yazmiyosun ya madem hatirlamicaksin? anne : az yiyin de bi sekreter tutun, unutuyorum iste oğul : peki (gece msj) gözde : insan bi merak eder arar bi geri oğul : ama, ama (ahh anne) oğlan: anne yeni adığım kot pantolonu bulamıyorum? anne: ben de sana yeni bir pantolon al diycektim zaten evladım, eski püskü pantolonlarla işe gidiyorsun amirlerin, şeflerin dikkat eder öyle şeylere oğlan: anam daha dün aldım ya bi tane eskitme kot pantolon onu arıyorum anne: dizlerindeki yırtıkları diktiğim pantolonu mu diyorsun? oğlan: peki anne |
05-19-2007 | #2 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
:D :D :D Harika ya :D Şu meyve meselesi de aynen benimkine benziyor zaten, görünce kahkahayı bastım :D Teşekkürler virüs |
|