Dünya Forum Olsaydı |
05-06-2007 | #1 |
90burcu
|
Dünya Forum Olsaydı-Abi duydun mu ? Gün gelecekmiş İsrafil hackliyecekmiş buraları falan, öyle diyolar -DDos yaparsa kasar sadece sistemi Biz aldık önlemi, gerisi admine kalmış -yahu sorma başıma neler geldi neler -ne bilim olum ben?! ne geldi ? -telefonumu nereye koyduğumu unuttum! -hadi be sağ üstte arama link'i var oraya tıkla bi bak bakalım -yahu cemşit nerelerde gördün mü? +dur bi kim online listesine bi bakayım belki buralardadır - tebrikler beyfendi moderatör bi oğlunuz oldu! -Adminime bin şükür! geçen bi arama yaptım 30 küsür hatunla çıkmışım olum, neredeyse database çökecekmiş ehuehuheue + hadi yaaa, olum temizlik yapsaydın keşke - olum olamadık ki daha yetkili üye nasıl yapayım, kendi hatunlarımı silemiyorum ki + modlara söyle olum yeni kısmetler var de, yer açsınlar database den -Hacı, şu yedizlerin doğum işi noldu ? Onayladın mı ? -Yok abi ben ellemedim Diğer mod gelsin baksın Bence mantıksız yani yedisinin birden doğması Ben bölelim diyorum doğumu - dün gece Bakırköy’den sallandık aşağı doğru iniyoz +sobe sobe bu konu daha önce verilmişti -abi dün gece taksim'de iki grup birbiriyle çatışmış +yapma be modlar ne yapıyomuş o sıra kitleyememiş mi taksim'i ? -Hocam reenkarnasyon olaylarının hangilerinde çift dikiş yapıyoduk yaa ? -Bilmiyorum, admine sor! Abi Ya baksana, ben bi halt yedim -Noldu olum ? -Ya sorma abi Ben temizlik yaparken tsunamiyi tetiklemişim Böyle su aldı götürdü insanları -Ehuehue, maşallah ter temiz yapmışsın |
05-06-2007 | #2 |
asyaland
|
- tebrikler beyfendi moderatör bi oğlunuz oldu! -Adminime bin şükür! saol Burcu güzel paylasım :))))
05-08-2007 | #9 |
yosun_26
|
Abi Ya baksana, ben bi halt yedim -Noldu olum ? -Ya sorma abi Ben temizlik yaparken tsunamiyi tetiklemişim Böyle su aldı götürdü insanları -Ehuehue, maşallah ter temiz yapmışsın :)) |
|