Hanedan - Sevdam Bitti Şarkı Sözü |
11-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hanedan - Sevdam Bitti Şarkı SözüHanedan - Sevdam Bitti Sensizim olmuyor yarim , Özledim seni yemin ederim Hasretin aştıda gelmedin , Bekledim seni ama sevmedin Yıkıldım ben görmedin beni , Sevdim ben yalandı sanki Kalbimi verdim sevmedi , Gitti o bir kere dönmedi Ben seni sevdim ellere gittin Olmadı yarim beni terk ettin Yoruldum aşkından ben bittim Ben seni sevdim ellere gittin Kalbim yoruldu bak aşkından Bu aşkta oldun hep sen kazanan Sevdin dedim lan oldu yalan Yalan oldun bak sevgin yalan Yarim sensiz yok oldum işte Kalbim senin demeseydim keşke Aldın kalbimi gittin ellere Siktir git sevmessen sevme Yalansın aşkından bıktım lan Hep seni secdim çıktın sen yılan Kalbimi ordan oraya attın Artık pes ettim sen kazandın Baksana seni seven şu kalbime Kırıldı oldu gönül harabe Yarınsızmı kaldık şimdide Yalanlara kandık baksana halime Bak beni dinle gör beni yarim Sensiz kalmadı benimde halim Gelmedi günler sensiz yarim Beni bir görsen kalmadı halim Gittin yar sen bittim inan ki Sensiz günler geçmedi sanki Sensiz kaldım ağlar gözler Sensiz kaldım yazmadı eller Ellerim yazmadı sensiz yarim Hasretinlede her gün biterim Gittin sen ben inanki bttim Sen benim halimi bi kere görmedin Senin aşkından her gün eridim Ama sen benim değerimi bilmedin Gittin sen elleri seçtin Ben senin uğruna ömrümü verdim |
|