Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
edin, güneş, lekelerini, tarçınla, yok

Güneş Lekelerini Tarçınla Yok Edin!

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Güneş Lekelerini Tarçınla Yok Edin!

Güneş lekelerini tarçınla yok edin!

Siz sordunuz Suna Dumankaya yanıtladı işte altın değerinde formüller

Bir mağazada tezgâhtar olarak çalışıyorum Sürekli ayakta durmaktan ve sağa sola koşturmaktan ayaklarım yorgun düştü Onlara nasıl bir bakım uygulamalıyım? Canan B / Ankara

Öncelikle bir doktora görünün ve onun tavsiyelerini uygulayın 1 çorba kaşığı kafuru, 1 kahve fincanı deniz tuzu, 4 yemek kaşığı susam yağı ve 1 adet limonun suyuyla karıştırın Bu karışımı bir kova sıcak suyun içine boca edin Ayaklarınızı 15 dakika içinde bekletin Bu formülü haftada 2 kez kullanabilirsiniz

Kendi ter kokumdan kendim bile rahatsız oluyorum Bu durumun önüne geçmek için ne yapmalıyım? Cengiz Karataş A /ANKARA

Sıcak yaz günlerini ter sorunu yüzünden kendinize zehretmemek için hemen harekete geçin Bir kâse sıcak suya 2 kaşık tuz ekleyin ve her sabah cildinize bu karışımla kompres uygulayın Kuruyunca, üzerine bebek pudrası serpin Terleme sorununuz tamamen yok olacaktır

GÜNEŞ LEKELERİNİ TARÇINLA YOK EDİN

Yanaklarımda ve dudaklarımın üzerinde güneşten lekeler oluştu Bunlardan nasıl kurtulabilirim? Efe Çeki / Antalya

Bir yumurtanın sarısını bir çay kaşığı tarçınla karıştırıp haftada iki gün, 20 dakikalık kürler halinde uygulayın Koruyucu krem kullanmayı ihmal etmeyin

PORTAKALLI KEFİRLE TOK HİSSEDİN

Son günlerde iştahım çok açık Çok sık yemek yiyorum ve maalesef hızla kilo alıyorum Tok kalmamı sağlayacak bir reçeteniz var mı? Dilek M / Antalya

1 adet portakal, 1 adet limon ve 3 adet kayısıyı blender’dan geçirin Bu karışımın içine 100 mililitre de kefir ekleyin Her sabah bu karışımdan tüketmeyi alışkanlık haline getirin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com