Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ipine, sadatların, sarılmak

Sadatların İpine Sarılmak

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sadatların İpine Sarılmak

Menzil köyü: Şeyh seyyid Abdülbaki Hz

Şahı Hazne bana Abdülhakım'ın cocuklarından haber ver dedi O ailenin ve Ğavsı Bilvanisi'nin yakını olan Seyyid: Şeyh Abdülhakim'in üç oğlu var, birinci oğlunun ismi Seyyid Muhammed dedi,Şahı Hazne: Şeyh olur buyurdu Seyyid : İkinci oğlunun ismi Seyyid Muhammed Raşid dedi, Şahı Hazne: Onun cok buyuk cemaatı olur buyurdu Seyyid: üçüncü oğlunun ismi Seyydi Abdülbaki dedi,Şahı Hazne: Alem onun zamanında irşadı bir gorsun dedi?

Abdülhakim el-huseyni, Şahı Hazne'nin müjdelediği bu kucuk Seyyid hasta iken,hastahanede yatarken ziyarete bir sofi geliyor Elinde bir çiçek hasta ziyaretine geliyor ve o Sofi anlatıyor ?Şeyh Abdülhakim (ks), Seyyid Abdülbakinin basında duruyordu Ğavs-ı Sani yatakta yatıyordu Ben çiçeklerle girince hosuna gitti ve dedi ki: Sofi sen Seyyid Abdülbaki'yi seviyor musun? Sofi evet kurban cok seviyorum Şeyh Abdülhakim dedi ki: Ah keske onun zamanına erişsekte üç gun murridi olsaydık? İşte kardeslerim butun Sadat bu mübareği Ğavs-ı Sani (ks) yi haber vermiş,bütün Sadat bu müjdeyi vermiş Neden vermiş? Ümmeti Muhammed gaflete düşmesin zamanına yetişirse elinden tutsun,eteğine yapışsın,imanını kurtarsın diye Hepsi bizim için? Bu mübarek nasıl ırsad edıyor kı butun sadat bu mubaregı haber vermıs Haber verdiki irşadının altıncı senesınde Elhamdülillah sofilerinden suana kadar vefat edipte imanını kurtaramayan hic kimse olmadı buyurdu Ğavs hazretleri Bu Ğavs iman kurtarıyor? Bu Ğavs cehennemden kurtarıyor?
Allah(cc) rahmet ipidir yapısanı kurtarıyor? Bu asırda ımanı kurtarmak kadar kıymetlı bırsey yoktur O zat buyurdu ki:şu asırda musluman kimliği tasıyıp vefat edenlerin yüzde 15-20 si imanla kabıre ınıyor
Ekseriyeti imanını muhafaza edemıyor Obur taraftan Sadatın elinden tutan,corbasını ıcen hıc kımsenın ımansız gıtmedgını soyluyor
Bu tamamen bir rahmet tecellisidirBu ALLAH 'ın rahmetidir Bu Rasulluha'ın mucızesidir Bu ahir zamanın şiddetli,agır,fitnelerin yaygınlastıgı donemde Cenabı Hakkın Ümmeti Muhammede bir rahmetidir,bir rahmet tecellisidirBir meczup zaat var, ona dedim benim Şeyhim artık elden tevbe vermiyor,sarıklarla altmıs-yetmiş kişiye birden tevbe veriyor ne dersin bu işe diye sordum Meczup dedi ki: abi o iplerle cehnnemden sizleri cıkarıyor dedi? Kuyuya dusene ip atılır,cehnnem cukuruna dusmekte olan
Müslümanlara da bu Sadatlar ip atıyor? Kim tutarsa ALLAH (cc) izniyle kurtulur?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com