Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çıldırttı, profesörü, sözü, zavallı

Zavallı Sözü Profesörü Çıldırttı

Eski 11-18-2009   #1
yesimciwciw

Zavallı Sözü Profesörü Çıldırttı

ZAVALLI SÖZÜ PROFESÖRÜ ÇILDIRTTI
İki ünlü isim ekranda kapıştı birisi diğerine zavallısın deyince kıyamet koptu İşte canlıdaki Atatürk kapışması;

Ehl-i Beyt Vakfı Başkanı Fermani Altun'un "zavallısınız" sözü Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof Dr Mehmet Saray'ı çileden çıkardı Türkiye'de işlenen cinayetlerde bile Atatürk'ün arkasına sığınıldığını idda eden Altun'un sözleri tartışma yarattı Saray, Atatürk ile ilgili sözlerinin Altun tarafından kesilmesi ise bardağı taşıran son damla oldu

Ehl-i Beyt Vakfı Başkanı Fermani Altun ile Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof Dr Mehmet Saray kapıştı, Habertürk ekranının deneyimli ismi Ece Üner ne yapacağını şaşırdı Üner'in sunuculuğunu yaptığı Haber Analiz'de konuşan Ehl-i Beyt Vakfı Başkanı Fermani Altun, Türkiye'de özellikle CHP'nin bir takım istenmeyen hadiselerde Atatürk'ün arkasına saklandığını iddia etti Canlı yayında Altun'un sözlerine sert çıkan Prof Saray ise sözlerinin kesilmesi üzerine sinirlendi ve sdütyoyu terketti

İşte canlı yayında yaşanan o gergin anlar;

Prof Dr Mehmet Saray: Devleti tanımayan aşiret reisleri kendi emrinde çeteler oluşturmuştu Gerektiğinde komşu vilayetlerden soygun yapıyorlardı Tunceli Kanunu'nu bizzat İsmet Paşa çıkarıyor, 'Burada devlet otoritesi sağlanmalı

Ece Üner: Burada ikinizin tek ortak noktası şu: Atatürk'ün bu süreçte çok yıpratıldığı Atatürk'ün haberi olmadan bir takım olayların yaşandığı değil mi? Bir de bunlar çok kulaktan kulağa yayılmış bilgiler bunlar Siz o dönemi büyükleriniz yaşadı değil mi?

Fermani Altun: Hocam diyor ki tarihçiler! Burada önemli olan tarihçiler katliam yapan bir çok güçleri de kahraman olarak yazıyorlar, önemli olan tarihleri doğru yazmak Dersim, Cumhuriyet'in en büyük katliamıdır, bir soykırımdır hatta Çünkü sıfır bebekleri altı yaşına kadar çocukları bir defa yok ediyorlar ve on yaşına kadar kızları vagonlara doldurup gönderiyorlar 70 bin kadar kişi kurşunlanarak, derelere dolduruluyorlar 60-70 bin kişi sürgün ediliyor Bunu Onur Öğmen şatafatla örnek gösteriyor bunu neden böyle yapmadınız diyor Bugün CHP kalkıyor, bunu örnek veriyor Bu bir utançtır Türkiye'de işkence yapanlar da Atatürk'ün arkasına sığınıyor Ara rejim getirenlerde Atatürk'ün arkasına sığınıyorlar Bu ülkeyi geri bırakanlar, bu ülkeyi yoksul cahil bırakanlar, kültürleri, inançları ve farklılıkları yasaklayanlarda Atatürk'ün arkasına sığınıyorlar

Ece Üner: Hocam Atatürk'ün bunlardan haberi yok muydu?

Prof Dr Mehmet Saray: Bir dakika lütfen!

Fermani Altun: Biraz da ben konuşayım

Prof Dr Mehmet Saray: Ece Hanım, ben burada akedemisyen olarak konuşuyorum, beyfendi duydukları masallarla konuşuyor

Fermani Altun: Siz akademisyenseniz bende yazarım

Prof Dr Mehmet Saray: Siz bana belgelerinizi getirin buraya belgelerinizi Bir olay bu kadar istismar edilebilir

Fermani Altun: Siz çok zavallısınız Hocam Söylediklerinizin hepsi de yanlış

Prof Dr Mehmet Saray: Ben böyle ahlakdışı bir konuşma duymadım Birisi Atatürk'ü sevmiyorsa ya onun kanı bozuktur ya da sütü bozuktur Olayı saptırmayın, 36 yıllık bir profesörü duygu dolu bir beyle aynı kefeye koymayın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com