Gazeteci Ahmet Hakan'da Domuz Gribi.... |
11-17-2009 | #1 |
su perisi
|
Gazeteci Ahmet Hakan'da Domuz Gribi....Domuz gribi sonunda medyaya da uğradı Önce Ece Temelkuran, sonra Yavuz Donat İkisi de salgından nasibi aldı ve yorgan döşek yatmak zorunda kaldı Şimdi sıra Ahmet Hakan'da Hürriyet yazarı Ahmet Hakan da Domuz Gribi'ne yakalandı Durumu da epey kötü Yatak, döşek yatıyormuş Bugün Twitter'da açıkladı hastalığını Akşam da CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunumuyla canlı yayınlanacak olan Tarafsız Bölge programı vardı Fakat, Tarafsız Bölge'ye de girmiş Domuz Gribi Ahmet Hakan hastalığı nedeniyle çıkamadı canlı yayına Tarafsız Bölge yerine Gündem Özel programı yer aldı CNN Türk'te Gazetecilercom olarak Ahmet hakan'a acil şifalar diliyoruz TWİTTER'DA DOMUZ GRİBİ GEYİĞİHakan ve arkadaşları konuyu bugün Twitter'da geyiğini de yaparak gündemlerine aldılar İşte Hakan'ın hastalığını ilan ettiği yazışmalar: Ahmet Hakan: Hadi gözünüz aydın: Ben de domuz gribi oldum Ateş, boğazda yanma, üşüme falan Ne yapılıyordu bu durumlarda? Oray, Cüneyt! Ses verin BAŞIM Bİ DÜNYA KAFAM DUMANLI EKLEMLERDE SIZI KOLUM KANADIM KIRIK BULANTI HAFİF ATEŞ HERKESE AYRI CEVAP YAZAMIYORUM İYİ Kİ VARSINIZ Sayım Çınar, Seni "hemşirem" olarak atadım Derhal Bursa Film Festivali etkinliklerini yarıda kesip buraya gelmelisin Bu bir son çağrıdır bkayar Hayatımda ilk kez bir klinik mikrobiyoloji uzmanıyla muhatap oluyorum Kariyeriniz bile bende iyileştirici bir efekt yaptı Teşekkür EECCEE Peyami Safa'nın "Dokunuzuncu Hariciye Koğuşu"nu okuyorum Veremli bir hastanın çaresiz aşkı Kekik, b vitamini, tarçın, tavuk suyuna çorba, destek ilaçları, bal, karabiber, tylenol, bol sıvı Durun, durun! Hey! Burada doktor yok mu? cuneytozdemir Yanımda kimse yok Sanırım hepsi iyi gün dostu Bir yandan burnumu çekiyor, bir yandan intikam planları yapıyorum Cüneyt Özdemir ahmethc Bu arada Ahmet, seni hastalandın diye terk eden yoldaşlara bir duyuru yapmak istiyorum; Ben iyileşiyorum beraber takılabiliriz ahmethc c vitaminine yükleniyorsun Bir de B vitamini var kokusu çok pis Bol korsan dvd depoluyorsun Uyuyorsun, terliyorsun, uyuyorsun ahmethc tavuk suyu çorba harbiden iyi geliyor, bol limonluİyigün kötü gün dostunu ayırt edebileceğin bir ortam yani bakan biri olması şart ahmethc işte olacağı buydu Ahmet! Bunca zaman sen yoldaşlık muhabbeti yap ve kötü günde hepsi sağlıklı insanların yanına tüysünler Yuhh |
|