Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aylar, ayları, çok, geçti, günleri, sayarken, yazdım, yıllar

Günleri Sayarken Aylar, Ayları Sayarken Yıllar Geçti Ama Ben En Çok Sana Yazdım

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Günleri Sayarken Aylar, Ayları Sayarken Yıllar Geçti Ama Ben En Çok Sana Yazdım

Ne zaman sana yazmaya başlasam önce çaresizce dipsiz kuyulara dalıyor bakışlarım ardından uzun ve derin bir sessizlik…

Günleri sayarken aylar, ayları sayarken yıllar geçti ama ben en çok sana yazdım; çünkü en çok seni sevdim; seni bekledimSonra tüm yazdıklarımı sildim birer birer; okudukça benden bir anı kalmasın, yüreğin yanmasın diye Öfkeyi suya, sensizliği kağıda, aşkı yüreğime yazdım; gökten yıldız çalmak, güneşe göz kırpmak, boşluğu kavramak gibi…

Yazdıkça ateşe dokundum; dokundukça yandım

Sana yazmak, seni yazmak: Bazen hayata karşı buz kesilmek, bazen sıcaklığını hatırlayıp erimek, bazen de aşkın sesiyle irkilmek gibi

Gidemedim, senden geçemedim ama biliyor musun, sensiz geçen her gün daha da korktum yokluğuna alışmaktan…Rüyalarıma uzunca bir süre uğramadın mesela rüyamda bile göremedim seni…Ta ki birkaç gün öncesine kadar

Üşüdüm, dedim tek kelime etmeden sadece sarıldın bana Şimdi mi, şimdi yine sana yazıyor, seni yazıyorum işte…

‘İşin doğrusu:
Varlığına alışmaktan daha zor oldu,
Yokluğuna alışmak
Alıştım mı bilmiyorum; ama mecbur olduğumu biliyorum
Boşver
Coşkusu da çok güzeldi varlığının,
Yokluğunun acısı da hiç fena değildi hani

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com