Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alanya, biyografileri, çetin, kimdirsanat, toplum

Çetin Alanya - Kimdir-Sanat,Toplum Biyografileri

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çetin Alanya - Kimdir-Sanat,Toplum Biyografileri

Çetin Alanya (1949 - )

1949 yılında İstanbul’da doğdu İstanbul Erkek Lisesini 1967 yılında bitirdikten sonra İÜ İktisat Fakültesi İstatistik-Maliye Bölümünden 1971 yılında mezun oldu

Uzmanlık dalı olan reasürans alanındaki 14 yıllık çalışmalarını takiben, 1989 yılından itibaren 16 yıl Yapı Kredi Sigorta'da çalışmış olup, halen Ray Sigorta Genel Müdürü olarak görev yapmakta ve 30 yıldır sigorta sektöründe bulunmaktadır

Sigorta ve Reasürans konularında çeşitli makalelere ilaveten 1991 yılında Reasürans Notları adlı bir kitap yayınladı Çok sayıda konferans, panel ve seminerlerde konuşmacı olarak bulunmuştur

1987'den beri Türk Sigorta Enstitüsü Vakfı'nda Reasürans dersleri vermektedir Sektörde çalışan 1750 civarında öğrencisi vardır

Ray Sigorta Genel Müdürlüğü’nün yanısıra Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği'nde 1997 – 2005 yılları arasında Yönetim Kurulu Üyeliği, 2002 – 2005 yılları arasında da ilaveten Başkan Yardımcılığı yapmıştır Sektörü temsilen yurt dışında çeşitli sigorta toplantılarına katılmaktadır Bu bağlamda CEA Tabii Afetler Sigortaları Komite Üyesi ve Türk-Yunan İş Konseyi Sigortacılık Alt Komitesi Eş Başkanıdır, 2004 yılından beri ayrıca Tramer Yönetim Kurulu üyesidir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com