Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgiler, çavuşluk, gerekli, ile, ilgili, uzman, yapılır

Nasıl Uzman Çavuşluk Yapılır? Uzman Çavuşluk İle İlgili Gerekli Bilgiler

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nasıl Uzman Çavuş Olunur

Uzman Çavuşluk Hakkında Gerekli Tüm Bilgiler

Nasıl Uzman erbaş olabilirim ? Nasıl uzman erbaş Olunur ? Kimler uzman erbaş Olabilir ? uzman erbaş olmak için gerekenler ? uzman erbaş olabilme şartları nelerdir ? gibi bütün sorulara cevap burada

Kara Kuvvetleri ve Jandarma Genel Komutanlığı komando uzman erbaş alımı için duyuru yaptı

Kara Kuvvetleri Komutanı Org Başbuğun açıkladığı profesyonel ordu için ilk adım atıldı Kara Kuvvetleri ve Jandarma Genel Komutanlığı komando uzman erbaş alımı için duyuru yaptı Dağ arslanları olarak da adlandırılan bu profesyonel komandolar yaklaşık 2 bin YTL maaş alacak

Genelkurmay Başkanlığı, terörle mücadelede etkin görev yapacak profesyonel ordu için ilk adımı attı Kara Kuvvetleri Komutanlığı ile Jandarma Genel Komutanlığı, komando tugaylarında görevlendirilecek uzman erbaş alımı için harekete geçti Her iki komutanlığın internet sitesinde yapılan duyuruda, uzman erbaş olma şartları tek tek sıralandı

Buna göre, askerliğini hâlâ Özel Harekat Tabur Komutanlıkları ile Komdando Er Eğitim Birliklerinde komando olarak yapan ve terhis süresi 3 yılı geçmeyen kişiler uzman erbaş olmak için başvuruda bulunabilecek TSKda Dağ arslanları olarak da adlandırılan, komando uzman erbaş olmak için en az lise ve dengi okul mezunu olmak gerekiyor Uzman erbaşların görev tazminatları ile birlikte 2 bin YTLye kadar maaş almaları bekleniyor

Türk Silahlı Kuvvetlerinin terörle mücadelede profesyonel yapıya geçeceğini, ilk kez Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral İlker Başbuğ 27 Haziran 2007 Çarşamba günü Eğirdirde açıklamıştı

2 bin YTL maaş

Geniş özlük haklara sahip olan uzman erbaşlar, 3269 Sayılı Uzman Erbaş Kanununa göre göreve başlayacak Uzman çavuşlar 10 derecenin birinci kademesinden, uzman onbaşılar ise 11 derecenin birinci kademesinden göreve başlatılacak

Uzman erbaşlar lojmanlardan yararlanabilecek, askeri hastanelerde eş ve çocukları ile ücretsiz tedavi görebilecek, Silahlı Kuvvetler tazminatı, aile yardımı ödeneği, doğum yardımı ödeneği alabilecek Uçuş ve paraşüt hizmetlerinde görevlendirilendirilecek uzman erbaşlar Silahlı Kuvvetler hizmet tazminatına ek olarak, aylık uçuş ve atlayış tazminatı alacaklar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com