Yüreğinden Sürgünüm Bu Gece |
11-02-2009 | #1 |
Şengül Şirin
|
Yüreğinden Sürgünüm Bu GeceYüreğinden Sürgünüm Bu Gece yüreğinden sürgünüm bu gece kalbinin duvarlarına dokunduğumda hissediyorum varlığının büyüsünü durdurmak istiyorum kendimi sürgünlere başkaldırmak geliyor içimden son defa koklayıp seni, gidiyorum yüreğinden sürgünüm bu gece kalbinin kapılarından çıktığımda dönüp de bir kez baktım ardımdaki sevgine aşkın gözlerinde gördüm seni ağlıyordun beni mahkum ettiğinde canın yanıyordu imkansız sürgünlerde yüreğinden sürgünüm bu gece meskendir bana ayazlı geceler kan gibi akıyorum yüreğinden uzayıp gidiyor damarlar senden öteye hangi yaradan dökülürüm bilmiyorum bilmiyorum gün doğumunda döner miyim yüreğinden sürgünüm bu gece bak işte şimdi çok uzaklarda karanlığın ateşe dokunduğu yerde kıvılcımlarla yanan bir gezegende etrafını ağaçların çevrelediği bir yolda yürüyorum hayalin kollarımda yüreğinden sürgünüm bu gece bir ayrılık resmi tutuşturmuşlar elime bir yazı yazmışlar alnımın ta ortasına damgayı basmışlar kürek mahkumluğuma rüzgarların senden uzağa estiği bir denizde dalga dalga boğuluyorum sensizliğe yüreğinden sürgünüm bu gece! alıntı
11-02-2009 | #2 |
peri
|
Cevap : Yüreğinden Sürgünüm Bu Geceyüreğinden sürgünüm bu gece meskendir bana ayazlı geceler kan gibi akıyorum yüreğinden uzayıp gidiyor damarlar senden öteye hangi yaradan dökülürüm bilmiyorum bilmiyorum gün doğumunda döner miyim yüreğinden sürgünüm bu gece çok harika yuregine saglık (Admınım=) bugun bende bir yurekten surgunum
Yüreğin varsa karşılıksız da seversinBeklentisiz Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir |
|