Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çörek, faydaları, neler, otu, siyah, yağının

Siyah Çörek Otu Yağının Faydaları Neler

Eski 10-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Siyah Çörek Otu Yağının Faydaları Neler

Siyah Çörek otu yağının Faydaları Neler

Kisa Bilgi : Çörek otu yağı, başta dişte kemik erimesi ve dökülme olmak üzere, tedavisi zor birçok soruna çözüm üretiyor

Almanya’nın başkenti Berlin’de diş hekimliği kliniği bulunan, yaptığı çalışmalarla Belçika ve Kırgızistan’daki üniversitelerden fahri doktorluk unvanları alan Dr İsmail Özkanlı, ‘çörek otu yağı’ndan elde ettiği ve patentini aldığı ürünlerle başta dişte kemik erimesi ve dökülme olmak üzere, tedavisi zor birçok soruna çözüm ürettiğini savundu

Dr İsmail Özkanlı, tatile geldiği Mersin’in Erdemli ilçesinde yaptığı açıklamada, uzmanlığının implant cerrahi üzerine olduğunu, 2004′den bu yana da araştırmalarını ”her derde deva olan” çörek otu yağı üzerine yoğunlaştırdığını söyledi

Dişte kemik erimesi ve dişlerin dökülmesinin Almanya’da her iki kişiden birinde görüldüğünü ifade eden Özkanlı, şöyle devam etti:

”’de de benzeri bir durum olduğunu tahmin ediyorum Bu sorunların çözümü için çalışma yaparken çörek otu yağı dikkatimi çekti Tıpta değişik hastalıklar üzerine çörek otu yağıyla ilgili çok sayıda araştırma var Ancak, ağız ve diş sağlığı üzerine araştırma yok Almanya ve Türkiye’den temin ettiğim çörek otu yağı ile diş sorunlarına şifa bulmaya çalıştım Bu alandaki uzmanlardan da yardım aldım Yaklaşık 1,5 yıl süren araştırmalar sonucu elde ettiğimiz ürünlerle tedavide büyük başarı sağlandı

Özkanlı, çörek otu yağının, başta dişte kemik erimesi ve dökülme olmak üzere tedavisi zor birçok soruna, ağızda yara ve dudakta uçuklara şifa verdiğini belirlediklerini ve ürünlerini geliştirdiklerini belirterek, ”elde ettiğim başarılar nedeniyle Belçika’daki World Information Distributed University veBişkek Üniversitesi tarafından fahri doktorluk unvanı verildi Araştırmalarımı dahaline getirerek tıp dünyasına sundum” dedi

Özkanlı, Mısır ve Almanya’da çörek otu yağını kapsül olarak üreterek, satışa sunduklarını ifade ederek, ”Çörek otunun üç ayrı cinsi bulunuyor Bunlardan Türkiye’de yetişen ‘Nigella Damassina’nın bağırsak rahatsızlıklarına, Mısır’da ve Afrika ülkelerinde yetişen ‘Nigelazativa’ türlerinin de bakterilere, mantarlara ve virüslere karşı etkili olduğu biliniyor Ürünlerimizi yakın zamanda Türkiye’de de piyasaya süreceğiz” diye konuştu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com