Nerdesin ? Çok Yalnızım Çok.. |
10-10-2009 | #1 |
bukett
|
Nerdesin ? Çok Yalnızım Çok..Karanlığın insanı delirten bir ihtişamı vardır Yıldızlar aydınlık fikirler gibi havada salkım salkım Bu gece dağ başları kadar yalnızım Çiçekler damlıyor gecenin parmaklarından Dudaklarımda eski bir mektep türküsü Karanlıkta sana doğru uzanmış ellerim Gözlerim gözlerini arıyor durmadan Nerdesin? Neredesin Çok YALNIZIM Çok Özledim Seni Çook Alıntıdır
10-10-2009 | #2 |
Nükleon
|
Cevap : Nerdesin ? Çok Yalnızım Çok..Yalnızlık amacı güden şiirleri çok okudum ama hiçbirine anlam veremedim Şairlerin içinde bulundukları zor günler, olaylar onlara ilham kaynağı olmuştur Ama çoğu şair ilhâmı dışarıda arıyor Hâlbuki, içimizdeki sesi dinlesek ve bir şiir yazsak hepimiz şair olabilecek düzeyde oluruz Demek istediğim, dışarıda aranan ilhâm her zaman içimizde de vardır Bu arada şiiri kim yazmış? |
Cevap : Nerdesin ? Çok Yalnızım Çok.. |
10-10-2009 | #3 |
bukett
|
Cevap : Nerdesin ? Çok Yalnızım Çok..bir bayan arkadaşım tarafından yazıldı |
Cevap : Nerdesin ? Çok Yalnızım Çok.. |
10-10-2009 | #4 |
Nükleon
|
Cevap : Nerdesin ? Çok Yalnızım Çok..Çok güzel yazmış İnsanların, hayatlarında ki kötü ve iyi yönler her zaman onalrı iyi şeyler yapmaya yöneltmiştir |
|