Doğuş Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Doğuş Şarkı SözleriGerçek adıyla Orhan Baltacı 30 Haziran 1974 tarihinde Almanya'da doğdu 4 yaşına kadar Almanya'da yaşadı 4 yaşında Türkiye'ye geldi Aile içi sorunlarından dolayı evden kaçtı ve çocuk yaşta sokakta yaşamaya, hayatın gerçekleriyle tanışmaya başladı Cezaevleri, sokaklar, apartman boşlukları, kötü çevre, kötü arkadaşlıklar hepsini çocukken yaşadı Bu kadar kötü koşullarda bile sigara, alkol, uyuşturucu vb maddeleri kullanmamış DOĞUŞ bugün hala sigara, alkol, uyuşturucu vb maddeler kullanmamakla birlikte içkili bar programı yapmamaktadır Sokakta yaşadığı dönemde hayaller kurmaya başladı Bu hayaller zamanla ve inancıyla hedefleri halini aldı Hedefi Türkiye sınırları içinde bir yıldız olmaktı Bu yolda Tanrı yeteneği sesi yanında kendi söz müziklerini yazmaya başladı Bunları sokakta beraber yaşadığı arkadaşlarıyla paylaştı Bu paylaşım ona yetmedi Bu söz ve müzikleri Türkiye'ye duyurması lazımdı İlk iş olarak yıllardır yaşadığı sokaklardan, kötü ruh halinden kurtulup yeni bir hayata başlamak için, yeniden doğmak için adını DOĞUŞ olarak değiştirdi Çalmadığı plak şirketinin kapısı kalmadı En sonunda şu an "babam" dediği İskender Ulus'un yapımcılığında Ulus Müzik etiketiyle 1997 yılında kendi söz müziklerini; kendi adını taşıyan "DOĞUŞ" adlı albümle müzikseverlere sundu Ve beklenen patlama çok geçmeden gerçekleşti Kısa sürede milyonlara vuran bir satışla hayalleri gerçek oldu O artık Türkiye'nin parıldayan yeni yıldızıydı İlk albümü olmasına rağmen "Gamsız", "Uyan", "Ben sensiz ne yaparım" gibi listebaşı şarkılarla müzik dünyasına merhaba dedi 1998 yılında "Yalancı", "Milyonda bir", "Bunun adına yürek derler" gibi hit parçaları içeren kariyerinin ikinci albümü "DOĞUŞ VE ŞARKILARI" ile rekor bir satışla Türk Pop müziğinin zirvesindeki yerini sağlamlaştırdı 1999 yılında Almanya'da yapılan kariyerinin üçüncü albümü "HADİ HIZLANDIR" ile Türkiye'yi kasıp kavurmaya devam etti"Gülüm", "Günah pazarı", "Bebişim", "Ayrılmalıyız" gibi listebaşı şarkılarla zirvede ikamet etmeye başladı 2000 yılında yapılan kariyerinin dördüncü albümü "SEVDİM" ile her zaman ki gibi zirve yaptı Bu albümde de "Sevdim", "Can dayanmaz" gibi şarkılarla listebaşı oldu 2002 Temmuz ayında kariyerinin beşinci albümü "DENGE" ile müzik dünyasındaki dengeleri kökten değiştirecek bir albümle geri döndü "40 Yılda bir", "Yemin ettim", "Virane", "İşte buna aşk derler" adlı parçalarla listebaşı oldu İki yıl aradan sonra 2004 Haziran ayında kariyerinin altıncı albümü "6his" ile müzikseverlerin karşısına çıktı Albümde "Babuba" adlı parça dışında 11 parçanın söz müziği DOĞUŞ'a ait 2004 Yılının en iyi yapımlarından biri olmaya aday "6his" için DOĞUŞ "Onlar şarkı değil, onlar duygu" diyor Doğuş’un "Hayatımın Eseri" olarak nitelendirdiği albüm tanıtım çalışmaları aynı zamanda, gönüllü olarak "Sigarayla Savaşanlar Derneği" organizasyonları ile paralel yürüyecek Yıllardır sadece bu sebeple bar programlarını kabul etmediğini belirten ve "Duman Avcıları" ile uzun süredir omuz omuza yürüyen sanatçıyı ve yapımcısı İskender Ulus'u dernek, 31 Mayıs Sigarayı Bırakma Günü'nde bu konu ile ilgili hassasiyetleri ve destekleri için plaketle ödüllendirmişti Doğuş ayrıca ücretsiz olarak Vakıfın Tanıtım filmlerinde oynayacağını açıkladı |
Doğuş Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Doğuş Şarkı SözleriEllere vermem seni Sen benimsin bende senin Gün gibi doğuyor gözlerin Cesaret veriyor nefesin Seni arar gözlerim Seni ister şu gönlüm Kurulu düzen bu böyle Şekil böyle aşk böyle Ah duysun be alem Duysun be elalem Kimin umrunda Şekil böyle aşk böyle Aşk böyle aşk böyle aşk böyle |
Doğuş Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Doğuş Şarkı SözleriHep derdin bana seviyorum seni Hep derdin bana aşığım sana Son darben durdu omuzlarımda hala Hadi sen yoluna hadi ben yoluma Kandıramazsın ağlatamazsın Bir daha oyuna gelmem ben Uğrayacaksın çok kuracaksın Benimle olmaz bunu bil Benimle olmaz sansın yok Canımı da sıktın vaktim yok |
Doğuş Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Doğuş Şarkı SözleriBoşluk yokluk çeken ben Sen işin gırgırında Ben ise üzüm dalında Kim anlar halimden Bir sen vardın dilimden Anlayan anlayan Ne sana ne bana kalmaz bu dünya Durma zil takıp oyna |
Doğuş Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Doğuş Şarkı SözleriZalim kızı sen Terk etme beni Boşa bırakıpta Ayar etme beni Çıldırmamak elde değil İsyan bu haykırış değil Seni gidi zalim kızı Boşa terk etme beni Seni gidi hain kızı Ayar etme beni Zalim kızı sen Terk etme beni Boşa bırakıpta Ayar etme beni Çıldırmamak elde değil İsyan bu haykırış değil |
Doğuş Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Doğuş Şarkı SözleriDayanamam diyordun ayrılamam Yaşayamam diyordun yaşıyorsun bensiz Dayanamam diyordun ayrilamam Katlanamam diyordun ayrilamam Benden ayrıldığına üzülürsün üzülürsün ağlarsın Üzülürsün üzülürsün yanarsın Benden ayrildigina uzulursun uzulursun aglarsin uzulursun uzulursun yanarsin Yalancısın biliyorsun senden ne istedim Güvendiğim dağlardaki kardan farklı değilsin Benden ayrıldığına üzülürsün üzülürsün ağlarsın Üzülürsün üzülürsün yanarsın |
Doğuş Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Doğuş Şarkı Sözleribeni bana ver beni bende anla beni bana ver beni bende anla uzat ellerini kapat gözlerini hisset sevdigii beni bende anla uzat ellerini kapat gözlerini hisset sevdigini yemin ettim sana ben sevemem sevemem senden bir baskasina gönlümü veremem yemin ettim sana ben sevemem sevemem senden bir baskasina gönlümü veremem acitir icimi yoklugun eritir bedenimi acitir icimi yoklugun eritir bedenimi |
Doğuş Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Doğuş Şarkı SözleriDöndün yine son sözünden Kullandın beni eskisi gibi Yalvarmanın çaresi yok Dönüşü olmayan yola girdin Kimleymiş onu kim sevmiş O benimdir yar edemem O her şeyimdir yar etmem onu ellere Yaz dostum yaz iyi yazıyorsun Sonu olmayan yola qirdin Yaz dostum yaz iyi yazıyorsun Hadi kaderimi yaz Yaz dostum yaz iyi yazıyorsun Hadi kalbime yaz |
Doğuş Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Doğuş Şarkı SözleriUmutlarim gitti birer birer Hayallerim gitti birer birer Gidisin bitisin ne olur gitme Beni benle çaresiz birakma Yan yüregim yan Acisiyla parçalan Yan kimin umrunda Sen kendi haline yan |
Doğuş Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Doğuş Şarkı SözleriYaşamak sensiz yaşamak ha ölüm ha yaşamak! uzansa sana ellerim gitmez geriye dizlerim -2x- Parçalarım yüreğimde bak her zerrem ayrı yerlerde seni duydum başka ellerle beni sorma ben doğduğumdan beri yanlızım!!! -2x- Sevgıde, aşkta sadakat lazım Sen lazım, ben lazım, biz lazım |
Doğuş Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Doğuş Şarkı SözleriIste iste gidiyorum Giderken yanimda mutlulugu da götürüyorum Sana hüzün aci yaninda birde keder birakiyorum Cünkü sen öyle mutlusun öyle mutlusun be yalanci Dikenli bu yollar Ne huzur ne gül var Dikenli bu yollar Seninmi olacagim Sanami kalacagim Ne teselli verdin bana Umudumu çaldin Beni benden aldin Kendimi tanimaz oldum yalanci 2x Sanma sana kanacagimi Aldanma bos yere kanma Yerin yokki bu dünyada Toprak bile kabullenmez seni Dikenli bu yollar Ne huzur ne gül var Dikenli bu yollar Seninmi olacagim Sanami kalacagim Ne teselli verdin bana Umudumu çaldin Beni benden aldin Kendimi tanimaz oldum yalanci Sanma sana kanacagimi Aldanma bos yere kanma Yerin yokki bu dünyada Toprak bile kabullenmez seni Seninmi olacagim Sanami kalacagim Ne teselli verdin bana Umudumu çaldin Beni benden aldin Kendimi tanimaz oldum yalanci Oooooooooohhh ohohoo yalanci ohhhh ohhh --->: Doğuş Şarkı Sözleri frmacil sayfa 2iki --->: Doğuş Şarkı Sözleri |
Doğuş Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Doğuş Şarkı SözleriNereden baslasam bilmiyorum Hüzünlerle agliyorum Deliriyorum cildiriyorum Geceyle gündüzüm karisti bak x 2 Verdigin sözler yalan yalan yalan Ettigin yeminler yalan yalan yalan Kurdugumuz hayaller yalan yalan yalan Sen yilan sözlerin yalan x 2 |
Doğuş Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Doğuş Şarkı SözleriSuçluyum kabülümdür Ben suçluyum Hatalarım dizboyu Yaşantım acılarla dolu Ya kalbi sabıkalı olanları Ne yapmalı Yakmalı mı, atmalı mı Ateşe bırakmalı mı Kıymayın bana kıymayın Geçmişimi yüzüme vurmayın Yapmayın soru sormayın Geçmişimden hesap sormayın |
Doğuş Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Doğuş Şarkı SözleriBiktirdin usandirdin yillar yilli cok cektirdin yeter artik tükenmekteyim bende insanim sonum geldi sen anlamiyorsun barisip ayriliyorsun bende insanim anlamiyorsun siyirmak üzereyim cildirtiyorsun ya deli ya deli deli deli deli deli deli deli deli deli ya ya deli ya deli deli deli deli deli deli deli deli deli yaaaaaa |
Doğuş Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Doğuş Şarkı SözleriBeraberken mutluyduk Bir sabah uyandigimda yoktun yanimda Söz vermistin yemin etmistin Ölene kadar yanindayim demistin Hasretin zindan Sehirleri dolastim bulamadim Askim nerdesin Virane oldum divane oldum Seni bulamadim Derdimden sallanirim Eller beni sarhos zanneder Nerdesin nerdesin Benligimi terkettim nerdesin Kendimden vazgeçtim Beraberken mutluyduk Bir sabah uyandigimda yoktun yanimda Söz vermistin yemin etmistin Ölene kadar yanindayim demistin Hasretin zindan Sehirleri dolastim bulamadim Askim nerdesin Virane oldum divane oldum Seni bulamadim Derdimden sallanirim Eller beni sarhos zanneder Nerdesin nerdesin Benligimi terkettim nerdesin Kendimden vazgeçtim Mmmmmmmmmmmmm |
|