Arif Susam Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Arif Susam Şarkı SözleriARİF SUSAM 1956 Elazığ Doğumluİstanbul Konservatuarı Klasik Batı Müziği Bölümünde Yatılı Olarak Sekiz Yıl Öğrenim Gördü Piano, Sibemol Klarnet, Alto Saksofon, Tenor Saksofon Sanatçının Çaldığı Enstrümanlardır 1977 Yılında Askerliğini Yeniköy Kalender Orduevinde Orkestra Şefi Olarak Yaptı Askerden Önce Çeşitli Orkestralarda Nefesli Ve Klavyeli Enstrümanlar Çaldı Füsun Önal, Ersan Erdura, Esin Engin, Ertan Anapa, Nurhan Damcıoğlu Gibi Sanatçılara Eşlik Etti 1984 Yılında '' Efsane Aşk '' Adlı Albüm Sanatçının İlk Albümüdür Bu Güne Kadar 15 Albümü Çıkan Sanatçı 4 Sinema Ve Video Filminde Başrol Oynadı En Çok Satan Albümü 1984 Yılında '' Yıldönümü '' Bir Milyon İki yüz bin Rakamına Ulaştı Aynı Zamanda Bu Albüm Sayesinde Arif Susam ' I Tüm Türkiye Ve Yeryüzünde Yaşayan Tüm Gurbetçilerimiz Tanımış Oldu 1982 Yılında Tarabya'da Tek Başına Pianosuyla Programlara Başladı Ve Köşem Restaurant' Ta Bir Fiil 14 Yıl Program Yaptı 1980 Yılında Evlendi Ve 2 Erkek Çocuk Sahibi En Sevdiği Spor Futbol Olan Sanatçı Koyu Bir Galatasaray Taraftarı 17 Yıldır Cengiz Kurtoğlu İle Çok Samimi Dostluğu Var |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Arif Susam Şarkı Sözleriyıldönümü Her yıldonumu senle Askımızı kutlardık Yenı tanısmıs gıbı Mutluluktan ucardık Bu gece yıldonumu Artık yanımda degılsın Benden cok uzaklarda Kımbılır kımınlesın Sensız bır yıl daha gectı Sevgılım mutlumusun Belkıde unutmussun Yıldonumun kutlu olsun Sımdı boyle senınle Ayrılmıs olmasaydık Yıne eskısı gıbı Bu anı yasasaydık |
10-14-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Arif Susam Şarkı SözleriYASAK Zincire vurdular beni hücrede Seni görmem yasak görüşmem yasak Değil bu dünyada rüyamda bile Seni sevmem yasak sevilmem yasak Bir orman yangını ortasındayım Sabrımın en çılgın noktasındayım Umutsuz yarınlar kaygısındayım Seni sevmem yasak sevilem yasak Hasretin öperken dudaklarımdan Gözyaşım süzülür yanaklarımdan Hayalin bir türlü çıkmaz aklımdan Seni sevmem yasak sevilmem yasak |
10-14-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Arif Susam Şarkı SözleriVEDA GECESİ Dün gece cok tatli bir uykudaydin Kiyamadim seni uyandirmaya Nasilsa bu sabah ayrilacaktik Dusundum iyisi habersiz gitmek Oyle zor geldiki elveda demek İpek saclarindan bir kac tel aldim Omrumce hep seni anayim diye Habersiz cantandan resmini caldim Seni ozledikce bakayim diye Uyansan uykundan dayanamazdim Sarilip boynuna ayrilamazdim Seni gozu yasli birakamazdim Dusundum iyisi habersiz gitmek Oyle zor geldi ki elveda demek |
10-14-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Arif Susam Şarkı SözleriSEVENLER İÇİN Delice seversin birgün aldatır Ellerin olupta seni ağlatır Mektuba yazılan bir iki satır Çok şeyler anlatır sevenler için Acıyla tükenir aylar mevsimler Bir aşkı anlatır eski resimler Bir masal gibidir bazen isimler Çok şeyler anlatır sevenler için Bu şarkı sevmeyi bilenler için Bu şarkı terk edip gidenler için Yıllarca bekleyip boşu boşuna Karşılık görmeden sevenler için |
10-14-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Arif Susam Şarkı SözleriSEVDA Sacların alev gıbı gözlerın ruya gıbı Guzelsın hayallerde ozlenen cennet gıbı Ne kadar gızlesemde ne kadar yok desemde Hayalın dunku gıbı yasıyor gozlerımde Sevda sevda unut onu dınsın gonlunde fırtına Sevda sevda demez ona aglamaya Gozlerın nemlı nemlı yaralı ceylan gıbı Aglayıp ınlıyorsun ıclı bır keman gıbı Ne kadar beklesemde ne kadar sabretsemde Yıllarca aldatıldım bekledım mecnun gıbı |
10-14-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Arif Susam Şarkı SözleriSENSİZ GECELERDE Artık kadehleri kırmayacağım Aşkınla boş yere yanmayacağım Resmin ellerimde çıkıp yollara Seni hiç kimseye sormayacağım İçip sarhoş oldum sensiz her gece Ömrümü harcadım perişan böyle(meyhanelerde) Belki bir gün gelir dönersin diye Yıllarca bekledim ne oldu söyle Ardıma bakmadan ayrılacağım Zor olacak belki ağlayacağım Yürekten seven bir sevgili bulup Yeni bir hayata başlayacağım İçip sarhoş oldum sensiz her gece Ömrümü harcadım perişan böyle (meyhanelerde) Belki bir gün gelir dönersin diye Yıllarca bekledim ne oldu söyle Yıllarca bekledim ne oldu söyle Yıllarca bekledim ne oldu söyle Yıllarca bekledim ne oldu söyle |
10-14-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Arif Susam Şarkı SözleriSEN ÜZÜLME Sil artık gözyaşlarını sakın üzülme sevgilim Ayrılık alın yazımız olanlar oldu diyelim Kader işte ne diyelim Gülmeyecek ayıranlar benden aşkımı çalanlar Olanlar oldu sevgilim sarılır elbet yaralar Unutulmaz hatıralar Sen üzülme gözyaşlarıma Dayanmıyor ah bu zavallı yüreğim Son defa sarıl boynuma bir güle güle de bana Öyle gideyim Sen üzülme ne olursun sakın üzülme sevgilim Ayrılık alın yazımız olanlar oldu diyelim Kader işte ne diyelim Nasıl geçer sensiz yıllar Söndü artık tüm umutlar Olanlar oldu sevgilim sarılır elbet yaralar Unutulmaz hatıralar Sen üzülme ne olursun sakın üzülme sevgilim Kimbilir belki de birgün sana geri döneceğim Yalnız seni seveceğim |
10-14-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Arif Susam Şarkı SözleriSEN GİZLİ AĞLIYORSUN Benden bir başkasıyla Sanma mutlu olursun Bırak artık gururu Dönüver ne olursun Sevdiğimi biliyorsun Ellere gidiyorsun Tebessüm edip durma Sen gizli ağlıyorsun Bak gelin oluyorsun Sararmış soluyorsun Belli ki gözlerinden İsteksiz gidiyorsun |
10-14-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Arif Susam Şarkı SözleriO KADIN İÇİN Yüzüstü bıraktım seneler önce Suçumu affedip bir geri dönse Bilmiyorum nerde şimdi ne halde Bütün dualarım o kadın için Hala cüzdanımda bir resmi durur Bazen gözlerimde bir hayal olur Adını andıkça içim burkulur Bütün dualarım o kadın için Birini sevmiştir mutludur belki Çoktan unutmuştur benim sevgimi Bilmek istiyorum affettiğini Bütün dualarım o kadın için |
10-14-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Arif Susam Şarkı SözleriNİKAH MEMURU Birazdan gelecek o gelin varya Araya aşk diye koydu gururu Bir imzayla bitbez bizim aşkımız Durdur bu nikahı nikah memuru Bir imzayla bimez bizim aşkımız Durdur bu nikahı nikah memuru Ona bir iki söz diyeceği var Maziden bir hesep soeavağım var Ondan bir mutluluk alacağım var Durdur bu nikahı nikah memuru Bütün dostlarını davet etsede Bensiz mutluluklar ümit etsede İmzayı atarken evet desede Durdur bu nikahı nikah memuru İmzayı atarken evet desede Durdur bu nikahı nikah memuru Ona bir iki söz diyeceğim var Maziden bir hesap soracağım var Ondan bir mutluluk alacağım var Durdur bu nikahı nikah memuru Kıyma bu nikahı nikah memuru --->: Arif Susam Şarkı Sözleri frmacil sayfa 2iki --->: Arif Susam Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Arif Susam Şarkı SözleriNİCE YILLARA Bugun senın dogum gunun Unuttunmu yoksa yıne Bır arkadas gıbı geldım Mutlu yıllar dılemeğe Bakma sakın ellerıme Armaganın gozlerımde Danla damla akan yaslar Benden sana son hedıye Sakın gerı dondum sanma Bır mazısın yuregımde Bır dost gıbı geldım sana Nıce yllar dılemeğe |
10-14-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Arif Susam Şarkı SözleriİŞTE ÖYLE BİRİSİ Bu sefer vardım aşka Vız gelir gerisi Onunla aşk bir başka İşte öyle birisi Yaşama gücü verdi Mutluluk seli verdi Herşeyim oluverdi Feda ettim canımı Kalbim söyler adını Hayatımın kadını Ömrümce seveceğim Cana can bileceğim yanında öleceğim İşte öyle birisi Uğrunda canım yansa Ben onun bir delisi O varsa güneş batmaz İşte öyle birisi |
10-14-2012 | #14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Arif Susam Şarkı SözleriHEP SENİN İÇİN Dılımde bedduga, gonlumde acı Benım su halımden daha beter ol Nasılda bıraktın yıktın dunyamı Goncası acmayan gulden beter ol Senı sevdım dıye delı dedıler Aldırmadım senı sevdıgım ıcın Bırakırda bırgun gıder dedıler Kırdım dostlarımı hep senın ıcın Gunduzun gecelerıne karıssın Dılerım kısmetın kapalı kalsın Bende bu acılar tukenmedıkce Senıde bıtmeyen acılar sarsın |
10-14-2012 | #15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Arif Susam Şarkı SözleriHATIRASI VAR Elele tutuşan bir çifti görsem Yüreğim burkulur hatırası var O anda aklımdan sevgilim geçer Anmadan duramam hatırası var Kalbimdeki aşkın hala yanıyor Ne sönmek biliyor ne külleniyor Cüzdanımda resmin saklı duruyor Verdiğim o gülün hatırası var Evlenmiş olsanda yuva kursanda Üç beş çocuklu bir anne olsanda Bu aşkın üstüne karlar yağsada İçimde sımsıcak hatırası var |
|