Aslı - Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aslı - Şarkı SözleriSu Gibi Beni yanlış anlama Mutluyum ben dünyamda Bir küçük renk atsak ya hatırlarsın arada Yarışmak zor zamanla Kim masum ki dünyada Geçer gençliğin hızla pişman olsan ne fayda Bi adama gel demek suç Bende diz çökmem aslında çok zor ama sorma, sorgulama Aşkı sende tatmaya geldim Bir sebepten cismine geldim Bende kalsın sırların Seni su gibi içmeye geldim Aşkı sende tatmaya geldim Bir sebepten cismine geldim Bende kalsın sırların Seni su gibi içmeye geldim Su gibi içmeye geldim Sil baştan çıkarmam Mutluysan hayatından Bir kumar oynasak ya kalbim kaldırır korkma Yarışmak zor zamanla Kim masum ki dünyada Geçer gençliğin hızla pişman olsan ne fayda Aşkı sende tatmaya geldim Bir sebepten cismine geldim Bende kalsın sırların Seni su gibi içmeye geldim Aşkı sende tatmaya geldim Bir sebepten cismine geldim Bende kalsın sırların Seni su gibi içmeye geldim Su gibi içmeye geldim |
Aslı - Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aslı - Şarkı SözleriYanlızlığım Kapkaranlık bir sokakta yürüyorum sağa sola Kapanan kapılar ardında alıştım yalnızlığa Otuzunda bir kadın aşka aşık ama notu kırık Hayallerimde yaşattım ama henüz rastlayamadım Gölgem oldun heryerde Adım hep seninle Sevdiğim şehirlerde Seçtiğim sözcüklerde saklı Sevdiğim karakterde Söylediğim şarkılarda saklı yalnızlığım |
Aslı - Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aslı - Şarkı SözleriÜzgünüm Anın yetmediği zamanda Artık yeter dediğin o anda unuttuğumu sandığım o parkta Sen yine aynı alayda! Aklımda binbir soru Sebepsiz yere gelen sen doğrusu yürüdüğüm o taşlı yollar Aslında hepsi bir tortuydu! Üzgünüm çok üzgünüm sanmam Hayatı öyle bir anda bırakmam Hayatım yetmedi zamanla kaybettiğim çoçukluğum o anda Öğrendim ben yaşamayı sizler gibi kalpsiz dişiliği! Ellerim bomboş, isteksiz sensiz hayal kurmak da zevksiz Zamanı öldürüyorum Ama benim yok olan zamanla |
Aslı - Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aslı - Şarkı SözleriUykumda Gel Seni aradım ta içimde Koca bir yara, sarılmamış Mutsuzum Güne başladım umutsuzca Gece bitmemiş, nedendir sorma Cevabım var Uykumda gel Bir düş daha ver yeter,gel Uykumda gel Bir düş daha ver,ver! İki insanın bir hayatı İki hayatın orta noktası Hayal mi? Bizi ayıran neler varsa Bizi bekleyen aynıdır anla Aynı dünya |
Aslı - Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aslı - Şarkı SözleriUslanmak Bilmedi Hayat Uslanmak Bilmedi Hayat Bir türlü uslanmak bilmedi hayat Düşünmekten bile bunalırmı insan Ama savaşmaktan yorulduysam Yorulmaktan sıkıldıysam İtirazım var haksızlığa İstediğim en son şey bir damla fazla yaş Ama savaşmaktan yorulduysam Yorulmaktan bunaldıysam Hissetmeye, sevmeye ihtiyacım var Bir parça tutku varsa inancım var Ama yıllardır gözlerim aşkı ararken Sevdiğim tek erkek de benim değil |
Aslı - Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aslı - Şarkı SözleriTüm Şehir Ağladı Gece ıslak çıktım yola Söz verdim sana hız yapmamaya ama, Annem hıçkırdı yıllar sonra Babam yenik düşmüş yıllara Sen hep dersin bana sevgin yalan Senin gibiler hayatta geç yaşlananlardan Yutkunup sustum, hassastı ruhun Onarmak çok mu zordu gidenleri Tüm şehir ağladı sen gittin diye Mecbur musun hep en uzağa gitmeye Gece ıslak bastım gaza Söz verdim sana hız yapmamaya ama, Annem hıçkırdı yıllar sonra Babam yenik düşmüş yıllara |
Aslı - Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aslı - Şarkı SözleriŞampiyon Bir sabah uyandım Bu hayat benim mi tanrım Çekip gitmek lazım İlk durakta inmek lazım Aynaya konuştum Bu surattan mutsuzdum Bir de kilo aldım Bu yağlarla zor kızım! Dostlarım nerdeler? Ben yalnızlıktan korkarım Zamana yenik düştük Cebim yine bugün hiç çalmadı Bir taşla iki kuş vururum Gün gelir ben de şampiyon olurum Bakma bugün mutsuzum Yarın yeni bir gün Yarın yeni bir gün Bir tatil fena olmazdı Yeni döndüm aslında Okyanusları aştım Bir de spora başladım Saçlarımı kestirsem Değişim insanı yeniler Bir tutam saç gidince İşler yoluna mı girer? |
Aslı - Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aslı - Şarkı SözleriYardımcı Olmuyor Yeni başlayan bir gün yardımcı olmuyor Uykusuz geçen gece yardımcı olmuyor Aldığım ilaçlar,gittiğim doktorlar, Vücudumdaki yaralar yardımcı olmuyor Gittiğim şehirler, tatiller Yeni yüzler yardımcı olmuyor Aldığım kararlar,bozduğum kurallar Kendime yenildiğim günler yardımcı olmuyor Şırıngayla çekip alsınlar seni, tüm vücudumdan ruhumdan, Kırıntın bile kalmasın beynimde Ki ben yine ben olayım Yeni yüzler yardımcı olmuyor Geçen aylar,geçen zaman Hayatına uzaktan bakmak yardımcı olmuyor Olmuyor,yardımcı olmuyor |
Aslı - Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aslı - Şarkı SözleriSöylediğim Şarkılarda Saklı Kapkaranlık bir sokakta yürüyorum sağa sola Kapanan kapılar ardında alıştım yalnızlığa Otuzunda bir kadın aşka aşık ama notu kırık Hayallerimde yaşattım ama henüz rastlayamadım Gölgem oldun heryerde Adım hep seninle Sevdiğim şehirlerde Seçtiğim sözcüklerde saklı Sevdiğim karakterde Söylediğim şarkılarda saklı yalnızlığım |
Aslı - Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aslı - Şarkı SözleriSiz Bu dünya güzelmiş Bu dünya özelmiş O da senin gibi severmiş Kimin umurunda Din diye kafa kesmiş Irk diye köle yapmış Onu da sevdiğin Allah yaratmış Suçsa onu suçla Şeytanın peşinden koşanları Alkış zamanı boşuna Bir olan insanları Ayırıp çarpıştıran siz Bir olan toprakları Savaşıp karıştıran siz Zincirleri bağlamış Politikaya karışmış Şapkasınıda almış Yolculuk kıyıma Gözyaşları varmış İnsanlar ağlarmış Senin gibiler çokken Nasıl utanmam doğduğuma |
Aslı - Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aslı - Şarkı SözleriSessizce Sen hiç bir gecede gündüze küstün mü Kanadını kıranlara gözyaşi döktün mü Güneşi hiç bu kadar sönük gördün mü Söyle nerede yanlış yaptım? İnanmazdım sözüne Hiç güzüm yok zamanı çevirmeye Görmesen de, duymasan da Yasardım yine bu aşkı sessizce Görmesen de, duymasan da Yaşardım yine bu aşkı seninle --->: Aslı - Şarkı Sözleri frmacil sayfa 2iki --->: Aslı - Şarkı Sözleri |
Aslı - Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aslı - Şarkı SözleriSende Unut Çok kırıldın biliyorum, Hata benim değildi, yanlış anlaşıldım Kelimeler acıtır bilirim ama özenle seçtim sanmıştım, Biliyorum bugünlerde çok zorum! Beni sen de unut, herkesin yaptığı gibi Sen de sevmeyi unut, her şeyi olduğu gibi Sana gülmekte zorlanırken Üzgünüm ama ruhen yorgunum, Yüzümde aynı ifade mutsuzum Sebebi senden sıkılmam değil Yıpratıldım, suç sadece senin değil! Beni sen de unut herkesin yaptığı gibi Sen de sevmeyi unut her şeyi olduğu gibi Çok kırıldın biliyorum, Hata benim değildi, yanlış anlaşıldım |
Aslı - Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aslı - Şarkı SözleriÖlüm Kapımı Çalmasa Da Gözyaşlarına esir olma Akıt onları nefretin gibi, Bir sır ver ta derinden Anlatsın gözlerin gizemini! Ellerin bedenimde Biliyorum yasak bize Gitmeden belki son kez Dokun, dokun bana Sonsuz aşk yoktu ya! Ölüm kapımı çalmasa da Kalbim seni bekler gibi Fırtına öncesi sessizliği Biz, aşkın esirleri Bir kadın üzülürse Üçümüzün oyununda Bırak ben olayım Atlatırım zamanla Bir gün gelir belki Kavuşuruz seninle Meydan okuruz dünyaya Kaybolan geçmişe Sonsuz aşk yoktu ya |
Aslı - Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aslı - Şarkı SözleriÖdünç Aldığım Tüm Erkeklere Sen S ile başlayan Dostum, kardeşim, sevgilim Ne olduğumuzu anlayamadım ondan ikilemlerim Hayal kırıklığıyla açıldı gözlerim Seni kaybettiğimi sandığım zamanlarda Sen D ile başlayan doğru kimya yanlış zamanlama Herşey başka olurdu zamanla Na, na, na, na, na, na, na, na Artık son, son ödünç aldığım tüm erkeklere Sen K ile başlayan Kandırman kolaydı 18'dim Senin oyununda rolüm küçük Jön de sen, yöneten de Duydum evlenmişsin o zavallı hatunla Hiç haberi var mı taktığın boynuzlardan Sen E ile başlayan Aşka inandım,sana Hayatı hazırım paylaşmaya Sen S ile başlayan Dostum, kardeşim, sevgilim Ne olduğumuzu anlayamadım ondan ikilemlerim Hayal kırıklığıyla açıldı gözlerim Seni kaybettiğimi sandığım zamanlarda Sen E ile başlayan Aşka inandım sana Hayatı hazırım paylaşmaya |
Aslı - Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aslı - Şarkı SözleriNeresindeyim Çizdiğim sınırlar öyle geniş ki Çizdiğim ben öyle derin Hayellerim o kadar çok ki Bunlar için çabam da yok ki Bir yanda mutlu ben Bir yanda çaresiz, sevgisiz, ümitsiz Bir yanda gülen ben Bir yanda boşlukta, hevessiz Neresindeyim hayatın Neresindeyim kadınlığın Neresindeyim bu aşkın Korkuyorum kendimden Sebepsizim kendimce Tepkisizim gidenlere Çelişkim kendi içimde Neresindeyim ben aslımın Çizdiğim yollar öyle düzensiz ki Bindiğim gemi bile yelkensiz Hayellerim o kadar zor ki Bunlar için zaman da yok |
|