Direc-T Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Direc-T Şarkı SözleriDur sakın konuşma Dur sakın konuşma Sevda dört bir yanımda Sen benimle eğlen Kimse bakmazdı aynaya İkimizin hikayesi Adem’le Havva’dan Üçümüzün yolları Kesişmesin aynalarda Dur sakın bağırma Oklar dört bir yanımda Sen sözümü dinle Kimler kimleri öpsünler |
Direc-T Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Direc-T Şarkı SözleriSeni çok özledim Dur sakın gocunma Sözler beşbir yanımda Sen beni bir dinle ve Bu şarkının adı yok İkimizin hikayesi Adem’le Havva’dan Üçümüzün yolları Kesişmesin aynalarda Kimileri uzaklarda Kimi aşıklar çayırda Dostlarımız kolkola Biz eksiğiz sokaklarda |
Direc-T Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Direc-T Şarkı SözleriBAŞA DÖNEBİLİR MİYİZ? Başa dönebilir miyiz? bir gecemiz bile olmadı ki bir saate bile dolmadı ki aşk denen şu zalim şey kiminin vakti olmadı ki bir şansımız daha olsa başa dönebilir miyiz? sesimden başka hiçbir şeyim yok seni seven şu salağın hali bok bu şarkımız bitmeden önce son bir öpücük yeter bence hani tek sevdiğin bendim hani tek değer verdiğin bendim |
Direc-T Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Direc-T Şarkı SözleriSENLE YADA SENSİZ Senle veya sensiz günler geceye dönüverse biz şişeye doluversek dostlar şişeden içiverse birden sarhoş oluversek sözler notaya değiverse zaman hayale geçiverse saat 1’e gelince ben birden gidiversem senle veya sensiz güneş sahile doğuverse sarhoş sulara dalıversek ıslak teninde yüzüversem zaman hızla duruverse |
Direc-T Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Direc-T Şarkı SözleriHASRET Hasret hasret beni yordun sanma sancım diner elbet zamanla kimbilir belki bir gün kurtulurum sonunda o eski günlerden o simsiyah nefessiz günlerden hep ağlardım ben o uyurken hep saklandım ben kendi dünyama affet nefret ettim senden güneş hiç batmaz güller solsa da ateşler södükten sonra artık çok geç hep uyurdun sen ben ağlarken hep saklandın sen kendi dünyana affet nefret ettim senden |
Direc-T Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Direc-T Şarkı SözleriWOODEN LOVE wooden love you couldn’t stop you didn’t go and you did fade away in a twinkling of an eye you are my wooden love you couldn’t stop you didn’t go away i’m begging you didn’t fade away well she said no now we can go and we can solve only if we close our eyes you are my wooden love you couldn’t stop you didn’t go away i’m begging you didn’t fade away now i watch tv to get through the day now i watch tv and said what a fucking life! |
Direc-T Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Direc-T Şarkı SözleriDİDEM ben kendimi sana atfetmeye hazırdım sen beni aşkın celladı yaptın günler geçecek hep sensiz başka erkekler geçecek hep bensiz didem aşk yalanmış dolanmış sen beni aşkın celladı yaptın günler geçecek hep sensiz başka erkekler geçecek hep bensiz didem beraber yürüsek o dolambaçlı yolları didem mutlu olmak benim de hakkım günler geçecek hep sensiz başka erkekler geçecek hep bensiz didem |
Direc-T Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Direc-T Şarkı SözleriUĞRUNA YANDIM Uğrunda yandım hayaller aklımızda gidenler uzaklarda uğrunda yandım seni hep andım ah sen gitmeseydin olmayacaktı bütün bunlar sen al onları sen ver onlara hiç umrumda değil ve de yaz geçer ve de insan seçer gel gidelim o yoldan dön dönelim o yoldan AMA HEPSİ YALAN Ama hepsi yalan ama hepsi yalan günler geçiyor aylar geçiyor “günler tepelerden aşağı koşan vahşi atlar misali |
Direc-T Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Direc-T Şarkı SözleriNİYE GİTTİN bazen duramaz kemanlar çaldı yerine koyamam taksimde vardı ne yediğini ne de içtiğini bana gördüklerini anlat olmadı olamaz çellolar çaldı sana ben kıyamam aklımı aldın ne yediğini ne de içtiğini bana sevdiklerini anlat niye gittin? neden gittin? bazen duramaz kemanlar çaldı yerine koyamam taksimde vardı ne yediğini ne de içtiğini bana öptüklerini anlat |
Direc-T Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Direc-T Şarkı SözleriBEN YİNE uzaklarda güneş batıyor ve ben yine çok mutsuzum bir gün daha sona ererken yine ben hayatımı sevmiyorum ben yine pes etmeden hayatıma devam ediyorum kalbimde büyük acılar içimde büyük umutlar sen yine çok mutlusun ve ben yine çok yalnızım |
Direc-T Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Direc-T Şarkı SözleriOlympos Aaaaaa Son limana demirledi gemi Çıkmamak üzere Çünkü ne rüzgardan Ne de gün ışığından medet var artık Işık taşıyan şafağı terk ettikten sonra Kaptan Eudemos Oraya gömüldü gün misali kısa ömürlü gemisi Kırılmış bir Kırılmış bir dalga gibi The ship sailed into the last harbour And anchored to leave no more Because there was no longer any hope From the wind or daylight After the light carried by the dawn had left Captain Eudemos There buried the ship with a light as short as a day, Like a broken wave --->: Direc-T $arkı Sözleri frmacil sayfa 2iki --->: Direc-T $arkı Sözleri |
Direc-T Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Direc-T Şarkı SözleriRambo Ah bir anlatabilsem sana İçimdeki sevgiyi Rambo kadar cesaretim olsa Kaçırırdım seni Kaf dağında bir mağaraya gizlensek Bulamazlar bizi Ama bunların hepsi hayal Ah gerçek değil Annen bana saldırmasa Baban beni öldürmese Aabinler beni dövmese Seni hemen kaçırırdım Ah bir koklayabilsem seni Kimse bizi bulmadan Bir kerecik mest etsen beni E çok geç olmadan Saçlarınla ip yapsan bana Tırmanırım sana Ama bunların hepsi masal Ah gerçek değil |
Direc-T Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Direc-T Şarkı SözleriPEMBE ELBİSE O gecenin ardı yanımda yoksun sen Ben yalnız ve sen onla Ağladım aşkım yok Bak ne kaldı Senden bende Kalbimde Bir korku Ve bir tortu Ağladım aşkım yok Yalnızım yağmurda bu sokakta Elimde bir pembe şarap Şarkı söylesem Karanlıkta ağlarken Beni al beni sar o fırtınada Ben kırılan bozulan o yalnız adam Yakında o adam Bak tam arkanda Duymadın sesimi ben ağlarken Görmedin gece gündüz beklerken Beni al desem İçine değsem Keşke tek olmasaydın Başkasıyla yatsaydım Beni aldattığında Gözlerim dolmasaydı Dediler hayat pembe bir elbise Dediler Hayat güzel sevince |
Direc-T Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Direc-T Şarkı SözleriYARATIK Bıraksaydın gösterirdim Neler istediğimi senden Üzerinde hep uçarken ben Yere hızla çakılırken Kimse hiç farkımda değil Bu diyarda yaratığım ben Sıra Sıra Selviler Sıra sıra selviler Aşık olan iniler Aldı gitti yarimi Denizdeki gemiler Ah sana hiç kıyamam Ah seviyom seni candan Bakışları pek yaman Benim sarı kanaryam |
Direc-T Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Direc-T Şarkı SözleriGit Ben aslında hiç böyle değildim Kimseyi sevmezdim bu kadar İçime kapanıp kalmıştım Ben burada Küçücük odamda Ben aslında hiç böyle değildim Kötülük çıkmazdı aklımdan İyilik yapmazdım kimseye Kendime bile Kendime bile Git Sakın dönme bana Git Hak ettim galiba Git Beni aldın, böldün Tükettin Bıraktın Attın Dağıttın Paramparça ettin Derya Derya Derya Derya anlasana Anlatamadımsa Sen anla Asla yoksun sen yanımda Yalnızca aşktı isteğim o zamanlar Şimdiyse çok çok uzaklar Derya Derya Derya orda bir kadın var tavuklarla Anlatamadımsa Sen anla Gerçek ise öbür dünyada |
|