Kadınlar Nasıl Baştan Çıkarılır |
10-10-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kadınlar Nasıl Baştan ÇıkarılırBayanlara tek tek sordum ve aldığım cevaplar genel itibariyle işte şöyle; En tanıdık cevaplar * Aşk ve ilgiden Bana gülümsediğinde içim ısınıyor * Atmosferin erotik oluşundan * Sırf meraktan * Canım **** istiyordu * Bir filmdeki erotizminden etkilendim * Cazibesi ve esprisi olduğu için * Onu arzuladığım için * Sesi çok seksi olduğu için * Yakınlık ve şefkat özlemi çektiğim için * Onu sevdiğimi göstermek için * Çok zeki olduğu için * Ortam öyle gerektirdi Seksi sevenlerin bahaneleri de hazır * O anın romantizminden * Sonrasında bana hep tatlı davrandığı için * Baştan çıkarmanın zevkinden * Benimki dünyanın en harika erkeği olduğu için * Kendimi tümüyle teslim etmek istediğimden * **** sağlıklı olduğu için * Ona aşık olduğum ve benimle ciddi olduğu için * Aftershave’inin kokusu beni baştan çıkardığı için * Onu öylece eve yollayamazdım * Çünkü bu görevim Karşısındaki erkeğe acıyanlar * Çok uğraştı * Onu kendime daha fazla bağlayabilmek için * Çok güzel olduğumu söylediği için * Kendimi yalnız ve terkedilmiş hissettiğim için * Anne olmak istediğim için * Peşinde koşulan, nüfuzlu biri olduğu için * Yeniden bir erkeğe ihtiyaç duyduğum için Kim olduğu önemli değildi * Beni yemeğe davet ettiği için **** bunun parçası değil mi? * Aylardır **** yapmadığım için * İstediğimi elde edebileceğimi kendime kanıtlamak istiyordum * Görevim olduğu için * Zencilerin söylendiği gibi iyi birer aşık olup olmadığını öğrenmek istediğim için * Kendime olan güvenimi artırmak için * Neden canımın istemediğini anlatmak daha zor olduğu için * Ona acıdığım için * Kocam beni aldattığı için intikam almak istedim * Alışkanlık ama zevk vermedi * Dır dır etmesin diye Bir de şaşırtıcı nedenler var * Kıskanç kocam beni hep kendisini aldatmakla suçladığı için bu kez gerçekten yaptım * Beni sekse zorladığı için * Onun üzerinde güç ve söz sahibi olabilmek için * Sarhoş olduğum için * Kariyer yapmamda bana yardımcı olsun diye * Arkadaşlarımı etkilemek için * Sonsuz parası olduğu için * Olaylar öyle geliştiği için * Sürekli vır vır etmesin diye |
|