Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Otomobil, Yapı Market & Bahçe

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
koruyucu diamant, mafra, parlatıcı, plast, shine, torpido

Mafra Torpido Parlatıcı Ve Koruyucu (Diamant Plast Shine)

Eski 09-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ma*fra Kırkaltı yıldır (1965-2011) ; Otomotiv , endüstriyel araçlar,üretim tesisleri,deniz ve hava taşıtları sektörlerinde, uluslar arası bayii ağı ile geniş bir yelpazeye sahip spesifik , konsantre ve kaliteli ürünleri ile sektörde yer almaktadırŞirket yönetim merkezi ,laboratuarları ve üretim tesisleri Bollate-Milano'da bulunmaktadır MA-FRA satış ağı , İtalya içinde 130' dan fazla firma ile Avrupa ve Avrupa dışı 38'i aşkın ülkeden oluşmaktadırMAFRA SpA ISO 9001 - ISO 14001 kalite ve çevre sertifikaları ile BOEING D6 onayı sahibi, HACCP standartlarına sıkı sıkıya bağlı, sürekli gelişim ve evrim ile özdeşleşmiş bir kuruluştur

Ma*fra’nın Türkiye Dist Vira Petrokimya tarafından yapılmaktadır

MA*FRA FERRARİ, ALFA ROMEO ve LAMBORGHINI TARAFINDAN KULLANILMAKTA AYNI ZAMANDA DESTEKLENMEKTEDİR

Özellikler ;

Plastik yüzeylerde koruyucu etkili ve yenileyicidir

Uzun süreli UV koruması sağlar

Yüksek parlaklık etkili ve lekesizdir

Güçlü formülasyonu sayesinde en zor kokuları ortadan kaldırır

Araç koltuklarında bulunan deri eklemlerinin korunması ve beslenmesine yardımcı olur

Ürün Ambalajı : 500 ml

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 14092012
18,09 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com