MAFRA 3 ETKİLİ “TEMİZLEME,PARLATMA ,KORUMA” DERİ VİNİL BAKIMI (3”1 PELLE) |
09-16-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
MAFRA 3 ETKİLİ “TEMİZLEME,PARLATMA ,KORUMA” DERİ VİNİL BAKIMI (3”1 PELLE)MAFRA 3 ETKİLİ “TEMİZLEME,PARLATMA ,KORUMA” DERİ VİNİL BAKIMI (3”1 PELLE) Ma*fra Kırkaltı yıldır (1965-2011) ; Otomotiv , endüstriyel araçlar,üretim tesisleri,deniz ve hava taşıtları sektörlerinde, uluslar arası bayii ağı ile geniş bir yelpazeye sahip spesifik , konsantre ve kaliteli ürünleri ile sektörde yer almaktadırŞirket yönetim merkezi ,laboratuarları ve üretim tesisleri Bollate-Milano'da bulunmaktadır MA-FRA satış ağı , İtalya içinde 130' dan fazla firma ile Avrupa ve Avrupa dışı 38'i aşkın ülkeden oluşmaktadırMAFRA SpA ISO 9001 - ISO 14001 kalite ve çevre sertifikaları ile BOEING D6 onayı sahibi, HACCP standartlarına sıkı sıkıya bağlı, sürekli gelişim ve evrim ile özdeşleşmiş bir kuruluştur Ma*fra’nın Türkiye Dist Vira Petrokimya tarafından yapılmaktadır MA*FRA FERRARİ, ALFA ROMEO ve LAMBORGHINI TARAFINDAN KULLANILMAKTA AYNI ZAMANDA DESTEKLENMEKTEDİR Özellikler ; Deri veya vinil döşemeli araçların aksamlarında kullanılır Yüzeye sıkılarak kuru bir bezle silinir Kolay bir kullanımı vardır Temizleme,parlatma ve koruma olmak üzere 3 işlevi aynı anda yapar Ürünün Resimleri: Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 14092012 28,01 TL |
|