Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çocuk, çok, ince, murat, sevdim, yanlarını

Murat İnce - Ben Senin En Çok Çocuk Yanlarını Sevdim

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben Senin En Çok Çocuk Yanlarını Sevdim

İsimli Şiir Albümü

Duygu Adamı Murat İnce’nin 2çalışması olan ‘BEN SENİN EN ÇOK ÇOCUK YANLARINI SEVDİM’ isimli şiir albümü Ati Müzik yapımcılığı ve etiketiyle çıktı
Büyük bir titizlikle hazırlanan bu albümde, birbirinden güzel 12 (On İki ) eser sizlerin beğenisine sunulmuştur

Albümde yer alan bu şiirlerinin 9 (Dokuz) u Duygu Adamı Murat İNCE’ye ait olup, Geriye kalan “Ölmek Ne Demek- Pervin Beyhan Tektel” , “Yelkensiz Gemi- Fatoş Yıldız” ve “Köylü Kızı” şiiri de anonim bir şiir olarak albümde yer almaktadır

Prodüktörlüğünü İbrahim ZEYTİNKAYA’nın Yapımcılığını Ati Müzik’in, yönetmenliğini de son dönemin başarılı sanatçılarından Volkan SÖNMEZ’in yapmış olduğu albümde yer alan 12 (On İki) eserin şarkı sözlerinin tamamı Murat İNCE’ye ait olup, bestelerinin tamamı ise Volkan SÖNMEZ’e aittir “Yaralı Ceylan” şiirinin solistliğini Ömer DANIŞ, “Ayrı Kaldım” şiirinin solistliğini Ekrem DÜZGÜNOĞLU yapmıştır Diğer on eserin solistliğini de bestekâr Volkan Sönmez üstlenmiştir

Albüm içerisinde Ati Müzik ayrıcalığıyla şiir sevenlere bir sürpriz daha yapılmıştır

Duygu Adamı Murat İnce’nin büyük beğeni toplayan İlk çalışması olan “Ayrılık Sevdi Bizi” albümünden “Çekil Git” ve “Bize Kalan” şiirlerinin video klipleri albüm CD si içerisinde bonus olarak sevenlerine sunulmuştur

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Format : CD
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 1
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 12092012
9,99 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com