TiFuS Yeni Görevinde Başarılar... |
06-25-2009 | #1 |
ysnkrks
|
TiFuS Yeni Görevinde Başarılar...Forumdaki En Samimi Arkadaşım TiFuS"a Yeni Görevinde Başarılar Dilerim :Lazogli616 1::Lazogli6 161::Lazogl i6161: |
Cevap : TiFuS Yeni Görevinde Başarılar... |
06-25-2009 | #2 |
Gözyaşı
|
Cevap : TiFuS Yeni Görevinde Başarılar...Yeni görevin hayırlı olsun tifus
06-25-2009 | #3 |
perinaz
|
Cevap : TiFuS Yeni Görevinde Başarılar...:Lazogli616 1::Lazogli6 161:kardeşim yeni görevinde başarılar dilerim işallah işinin hakkını verirsin allah yardmcın olsun |
06-25-2009 | #4 |
Equinox
|
Cevap : TiFuS Yeni Görevinde Başarılar...Moderatörlük olmayınca müdürlüğe razı olmuşsun bakıyorum Elbette şakası bir yana tebrik ederim TiFuS |
06-25-2009 | #5 | |
TiFus
|
Cevap : TiFuS Yeni Görevinde Başarılar...Alıntı:
Sen Bir Tanesin ysnkrks, Abi Her Şey İçin Saol Siz Gerçekten Ailem Gibisiniz |
|
06-25-2009 | #6 |
TiFus
|
06-25-2009 | #7 |
Şengül Şirin
|
Cevap : TiFuS Yeni Görevinde Başarılar...Hayırlı olsun Tifus
06-25-2009 | #8 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : TiFuS Yeni Görevinde Başarılar...Sonunda muradınıza erdiniz:)Tebrik ederim Tifus
06-25-2009 | #9 |
TiFus
|
Cevap : TiFuS Yeni Görevinde Başarılar...Şengül Abla Bir An Unuttun Sandım :D:) Saol Şengül Abla İzindeyiz Sende Ayrıca Saol Gökkuşağı Gökkuşağı Senin İçin Bu Gün Yağmur Yağdırıp Güneş Çıkarıcam :d Sonrada Sen |
06-25-2009 | #10 |
sonbusem19
|
Cevap : TiFuS Yeni Görevinde Başarılar...bende basarilar dilerim ne oldugunu tam olarak anlayamasamda |
06-25-2009 | #11 |
TiFus
|
Cevap : TiFuS Yeni Görevinde Başarılar...Saol Buse Sende Hoşgeldin Siteye Müdürlüğü İlerde Anlarsın |
06-25-2009 | #12 |
sonbusem19
|
Cevap : TiFuS Yeni Görevinde Başarılar...o kadar zor bisey mide ilerde anliycam ya da ordan bakinca aptal gibi mi görünüyorum??? |
06-25-2009 | #13 | |
|
Cevap : TiFuS Yeni Görevinde Başarılar...Alıntı:
Sevgili buse sen beni güldürdün Allahda seni güldürsün inşallah:) Sevgili TiFus yeni görevin hayırlı olsun diyorumBaşarılı olacağına ve ailemize büyük katkı sağlıycağından şüphem yokAyrıca kıymetini bil zamanında bize böyle konu açan biri olmamıştı:) |
|
06-25-2009 | #14 |
TiFus
|
Cevap : TiFuS Yeni Görevinde Başarılar...Saol sudenaz abla saolsun beni çok seven abilerim var :) En Başta Ysnkrks , Erol Abi Eqionux Ve Diğerleri |
06-25-2009 | #15 |
|
Cevap : TiFuS Yeni Görevinde Başarılar...Evet haklısın bizi seven ablalarımız yok:) |
|