Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çok, kaygılanınca, yapmalı

Çok Kaygılanınca Ne Yapmalı?

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

“Ne Yapmalı” serisi, ABD''li Doktor Dawn Huebner tarafından yazılmış ve Amerikan Psikoloji Derneği* tarafından onaylanmış rehber kitaplardan oluşuyor

Temelde 6 ila 12 yaş çocukları için hazırlanmış kitaplar çocukların çeşitli sorunlarına yardımcı olmak amacıyla yazılmış ve resimlenmiş Çocuklara öncelikle yaşadıkları sorunun özünde ne olduğunu basit ve anlaşılır örneklerle açıklayıp, daha sonra adım adım, bazen çocukları yazmaya ve çizmeye de yönlendirerek bu sorunlar konusunda neler yapabileceklerini anlatıyor

Kitapların yararlı olabilmesi için çocuğa anne, baba ya da eğitmenin okuması tavsiye ediliyor Her kitabın başındaki giriş bölümü, anne-baba ya da eğitmenin çocuğa sorununu nasıl anlatması, kitaptaki alıştırma ve faaliyetleri hangi yol ve yöntemlerle izlemeleri gerektiğini anlatıyor Böylece kitap kolaylıkla ve başarıyla uygulanabiliyor

Başlıklardan anlaşılacağı gibi bu kitaplar, çokça endişelenen, çok şikâyet eden, çabuk öfkelenen, tırnak yeme, parmak emme gibi alışkanlıkları olan, tek başına yatmaktan korkan çocukların sorunlarını çözmekte yardımcı olmayı hedefliyor Bu seri kapsamında dikkat eksikliği düzensizliği ya da obsesif-kompülsif bozukluk gibi başka ciddi sorunlara odaklanan kitaplar da mevcut Kitapların anlaşılır dili ve yazma ve resimleme yoluyla çocuğa uygulamalarıyla çözüme odaklı bakış açısı onları özellikle yararlı kılıyor

Çok Kaygılanınca Ne Yapmalı

Fazlasıyla endişelenen çocuklar için rehber kitap

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
10,14 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com