Tıbbı Kopya İle Bitirirse... |
06-19-2009 | #1 |
Şengül Şirin
|
Tıbbı Kopya İle Bitirirse...Tıbbı Kopya İle Bitirirse - Doktor neyim var ? - Hafif soğuk algınlığınız var yazdıklarımı günde iki defa için - İçin derken ? - Evet için - Burun damlasını da mı ? - Ki fitili söylemiyorum bile - Doktor neyim var - Tüberküllük olmuşun sen - Ney ney ? - Yani tübülerler - Hocam ne diyosun ? - Tüberkülozmuş yaa Verem yani verem - Hay senin gibi doktorun - Doktor hasta şok geçiriyor acil yetişmeniz lazım - Tamam şoku atlatsın ben geliyorum İlk şok önemlidir yanından ayrılmayın - Doktor ne diyosun ? - Tamam tamam şey Elektrik verelim diyorum ben ama adı aklıma gelmedi anladın sen - Doktor Bey acil bir hasta var hemen ameliyata alıyoruz - Niye acil olarak ameliyata mı girmek istemiş? Hamile miymiş aş mı eriyor? - Kardeşim bak şu en alttaki harfleri okuyacaksın - Göremiyorum ki doktor bey - Yahu bak 10 satırdaki küçük olanları ne yazıyor orda söylesene be adam! - Bi dakika biraz zorlamam lazım… - Ooo ne bir dakikası ya daha sırada 50 tane hasta var çabuk söyle hadi - İstemiyorum gözlük falan -Birinci aşama hastanın kanayan yerini tespit ediyoruz ikinci aşama yaranın büyüklüğüne bakıyoruz üçüncü aşama… üçüncü aşama şeyyyy -Doktor bey çabukHasta kan kaybından ölecek -Hemşire almayayım ayağımın altına10dk ya kadar gelir aklıma üçüncü aşamaSınavda çıkmaz diye çalışmamıştım -Doktor bey hasta öldü -Oh iyi iyi otopsi derslerine girmiştim
06-27-2009 | #2 |
ysnkrks
|
Cevap : Tıbbı Kopya İle Bitirirse...Güzel Paylaşım teşekkürler |
|