Kontörün Var Mı ???:)) |
06-15-2009 | #1 |
bonsoir
|
Kontörün Var Mı ???:))slm moruk nbr _ii senden _ii ne olsun _yaa bana bi 20 kontur atarmısn _kbakma yaa bende arkadaştan borç aldım ---------------------------------------------------------------------- _slm aşkım nasılsın? _kötü sen nasılsın? _iim de ne oldu neyin var? _aşkım bu son konuşmamız olabilir uzun bi zman konşamayız belki _neden aşkın ne oldu biyeremi gidiyon? _hayır aşkım bu son konturumdu ----------------------------------------------------------------------- _mrb bana 1000 kontur veriimisin usta _tmm _750 olsun _tmm _sen en iisi onu 500 yap _tmm tmm _ya usta boşvers en 500 ü 250 olsun _off be kardeşim _yaa usta kızcan ama100 olsun _offf tmm _yaa usta yine kızcan ama parça kontur varmı _var _sen en iisi bana ordan 20 kontur at _defol git alaymı ediyon be kardeşim ---------------------------------------------------------------------- _kanka şu telfonu verde bi oyun oynayalım _telefon yokki _ne oldu sattınmı _hayır _ne oldu peki _konturum yok taşımıyom _yaaa ----------------------------------------------------------------------- _baba bana para versene _daha dün verdim ya kızım _ama o bitti _ne yapıyon bu kadar parayı _baba senin kontur fiyatlarından haberin yok sanırım _ hayır yok _ ii o zman ver şu parayı _al ---------------------------------------------------------------------- _aşkım akşam seni istemeye gelcez _tmm aşkım gelin ama kontur almayı unutmayın _tmm canm aklımızda oo paket yaptırcaz _tmm aşkım biliyosun babam kontursuz adama kız vermiyo _yaaa DostÇa KalıN |
|